GTX 1070 Monitör önerisi

Benim bildiğim kadarıyla, 1MS monitörün tepkime süresi daha düşük. Çok dikkat edilmezse ayırt edilebileceğini bile düşünmüyorum. Eğer CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorsanız 1MS olan daha mantıklı. Ama farkında bile olmam derseniz 5MS olanı alın.

Eğer profesyonel cs takımlarında oynamıyorsan emin ol farketmezsin bile.

@Heiwa İşte genelde MOBA oyunları oynardım ama bu yeni alacağım sistemle birlikte FPS savaş oyunlarına da yöneleceğim. Bu yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum seçmeden önce.

@ReallyNigga? Kimisi senin gibi düşünüyor kimisi tam aksini söylüyor emin olamıyorum dostum bir türlü.

Gtx 1070 için 2k tercih etmek, ekran kartından tam anlamıyla faydalanmak demek. İleride gtx 1070 2k oyunlar için yetersiz kalacaktır ancak zaten o zaman da ekran kartınızı değiştirirsiniz diye tahmin ediyorum. Bende sizin gibi monitör alma arefesindeyim ve 144 hz 27 inç mi yoksa 2k mı alayım diye çok düşündüm. 2k da karar kıldım çünkü görsel açıdan çok daha güzel görüneceğini düşünüyorum. Altta verdiğim linkteki ekranı almaya karar verdim. Bu fiyata Türkiye'de böyle bi monitör almak imkansız zaten.

27.0 VIEWSONIC VX2778-SMHD PLS LED 2K WQHD HDMI+DP+Mini DP ÇERÇEVESİZ MONIT

Parama kıyabilirim dersen herzaman için en iyisini almak daha mantıklıdır.

Fiyatı heryerde 1600 TL üzerinde, ben o kadar baktım bu monitörün kaç hz olduğu yazmıyor hiçbir yerde. Fiyatına göre iyi bir ürün.

@ShadYaqz @Heiwa Şöyle bir sistem çıkardım ortaya.
http://i.hizliresim.com/kbaDND.jpg

Paix hocam senin önerdiğin klavye ile fareyi ekledim sisteme. Kulaklıkta henüz kararsızım. Masaları da beğenemiyorum 1.5 m genişlik 70 75m derinlik lazım. Ders çalışmak içinde kullanmam gerek. Toplam 7800 çıkmıştı ama fiyatlarda inişler olunca 550 lira kadar fazla çıktı bütçede. Bunu da monitöre mi yatırsam yoksa sistemde geri kalan bir şeye mi eklesem bilemedim. Fikirleriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…