GTX 1070 Oyunlarda FPS Düşmesi

ZeuSezer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sistemim şöyle:
  • GTX 1070 ekran kartı
  • Asus Rog Strix Z270I ana kart
  • İşlemcim 17700K
LoL'de 300 FPS alırken bir anda FPS 70-90'a düşüyor ve bu şekilde kalıyor. Diğer oyunlarda da FPS düşmesi yaşıyorum. Ardından oyundan çık gir yaptığımda geri 300 oluyor 2-3 dk sonra tekrardan 70-80 oluyor oyundan çıkmazsam bu şekilde kalıyor.
Eğer relog atarsam geri 300 oluyor ve bu bu şekilde tekrarlamaya devam ediyor. Driverlarım güncel PC'yi alalı yaklaşık 1.5-2 ay oluyor bunun sorunu nedir bilgisayarcıya götürdüm maalesef bakmıyoruz dedi :D Bende derdimi forumlarda arıyorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık takibi yaptınız mı? Belki de işlemci kendini kendine frekans düşürüyordur. FPS düştüğünde görev yöneticisinden frekansa da bir bakın.

Aynı olay bendede oluyor sapphire r9 290x tri oc kullanıyorum ama benim fps im 200 ken 40 a 30 a sabitleniyor aynı şekilde 2 sene oldu pc yi alalı ben bi kaç ay önce başladı sorun işlemci macununu değiştirdim etki etmedi yakın zamanda format ve cpu macununu değiştiricem umarım düzelir

baktım sıcaklıkta yok zaten lol gibi bi oyunda sıcaklık yapması imkansız.. ve bir çok kişi bu sorunu yaşıyormuş anlamadım acaba driverdamı bir sorun var sorunlu driver falanmı çıkarttılar :(

bu sorunu çözebilen veyada çözümünü bilen yokmu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı