GTX 1070 PUBG'de FPS Düşüşleri

Hocam aynı sorun bende de var. MSI Afterburner'dan değerleri kontrol ettim Pubg'deyken, işlemci kullanımı anlık düşüyor veya yükseliyor o arada 1sn'lik bir takılma gibi bir şey oluyor. Araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Benim işlemcim Ryzen 5 2600.

Hocam aynı sorun bende de var. MSI Afterburner'dan değerleri kontrol ettim Pubg'deyken, işlemci kullanımı anlık düşüyor veya yükseliyor o arada 1sn'lik bir takılma gibi bir şey oluyor. Araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Benim işlemcim Ryzen 5 2600.

Sanırım oyundan kaynaklı çünkü bir çok kişi aynı sorunu yaşıyor.

PUBG’de drop sorunu yaşıyorum, 100 FPS alırken birden 80’e düşüyor veya 120 FPS alırken birden 90’a düşüyor.

Oyunda kısa süreli fakat sık takılmalar yaşıyorum. Salise veya 1 saniye sürüyor takılma ama bu takılmalar dediğim gibi sık oluyor.

Çok gıcık bir hal almaya başladı yardımlarınızı bekliyorum.

İşlemci: i7 4770K
Ekran Kartı: GTX 1070
RAM: 16 GB
Monitörünüz Kaç Hz ise oyunu o FPS'e sabitleyin. Örneğin 60 Hz monitöre sahipseniz, League of Legends'ta 120 FPS alıyorsanız ve bu FPS arada bir 90'a falan düşüyorsa bu sizi rahatsız edebilir. Bi FPS sabitemeyi deneyin bence. Eğer yine düşerse optimizasyon kaynaklıdır zaten.

Geçen hafta bende fps problemi yaşıyordum 65-70 fpsten bir anda 10 a düşüyordu sanırım ekran kartının güncellemesinde bir problem vardi yenisini atınca sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı