GTX 1070 Sıcaklık Değerleri

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
GTX 1070 kullanıyorum. Fakat oyunda 60 derece gibi bir sıcaklığa cıkıyor bu normal mi ? Ve GPU yüzde 99 kullanamıyor. İşlemci FX 6300.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gayet güzel bir değer. 74 dereceye kadar sıkıntı yok. Ben bir ara 85 derecede oynuyordum. :) Sıkıntı olsa zaten kendini kapatır bilgisayar. GPU kullanımı o işlemciye göre iyi. GTA 5 varsa MSI Afterburner ile bir resim paylaşırsan.

60 dereceye çıkması normal ve GPU'nun tamamını kullanamaması da normal. FX-6300 gibi işlemciye 1070 mi alınır? Para israfı yapmışsınız. DSR ile 4K'da oynayın.

GTX 1070 kullanıyorum. Fakat oyunda 60 derece gibi bir sıcaklığa cıkıyor bu normal mi ? Ve GPU yüzde 99 kullanamıyor. İşlemci FX 6300.
Şu anda işlemci darboğazı söz konusu. Overclock yapıp darboğazları daha nadir hale getirebilirsiniz. Bu konuya bakarsanız sevinirim.
FX 6300 ve 1070 Darboğaz

Sıcaklık değerlerin gayet normal. 94derece termal eşiği var kullandığın kartın için rahat olsun :)
Fanların elinle %25 dönüş hızına kitleyip burn test yapmadığın sürece veyahut OC işlerine girişmediğin durumlarda sistemin sıcaklık değerlerini takip etmene, kafana takmana gerek yok.

FX6300 yetersiz neden GTX1070 aldın yorumlarına da hazır ol, en az 5 tanesi yoldadır.

FX-6300 gibi işlemciye 1070 mi alınır?
Ben yorumumu yazarken sen bunu yazmışsın, bende aklımdan seni geçirmiştim hahaha :D

Bu arada konu sahibine not; Darboğazı azaltmaya çalışırken öldüreceğin vakitle oyun oyna, keyif için aldın sen bu kartı, sallama milleti :) @Silinen üye dahil :kedi::kedi::kedi::kedi:
Eğer oyunlar donar kasmaya başlarsa, komple platformunu yükseltmen veya FX8350-8370 gibi işlemciler alman gerek.

8350 ve 8370 gibi işlemcilerde de darboğaz yapar ama yine FX 6300'e göre daha iyi performans sağlayacağı aşikar. Açıkçası Ryzen'e geçilmesi daha mantıklı.

8350 ve 8370 gibi işlemcilerde de darboğaz yapar ama yine FX 6300'e göre daha iyi performans sağlayacağı aşikar. Açıkçası Ryzen'e geçilmesi daha mantıklı.
Ryzen'e geçerse anakart+işlemci+ram değişecek, hayli para gerektirir. FX8370'i 4.5ghz'de stabil kullanabilirse 2K'da sıkıntı çıkmaz, FullHD'de gene darboğaz olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00