Çözüldü GTX 1070 Sistem Donma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CgrMrcc

Hectopat
Sistemim;
MSI B350M GAMING PRO
Asus Dual GTX 1070 8G
Kingston HyperX Fury 8GB 2133MHZ DDR4 CL15
Ryzen 5 1600X
WD Blue 1 TB
Everest 700W supply

başlıkta yazdığı gibi sistemde donma sorunu var ve her yerde mesela Opera tarayıcıdan oyununa kadar her yerde donma sorunu oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Çözüm
Sorun PSU'daymış Vatan Bilgisayar'a götürüp iade talebinde bulundum garantiye yollandı ve ürünün sorunlu olduğu anlaşıldı.
Ek olarak şu anda Xigamtek Shogun G Serisi 80+Gold 750W aldım ve sorunum düzeldi.
Oyunda değerlerinizi msı afterburner ile ölçüp ss atabilirmisiniz.

Olası Çözümler ;
UEFI Format deneyin.
Son işletim sistemi sürmü kullanın.

Son ihtimal ;
PSU 700W fakat sertifika yok ve everest.
600 üstü 80+ bir güç kaynağı almanı öneririm corsair veya thermaltek.

Sistemim;
MSI B350M GAMING PRO
Asus Dual GTX 1070 8G
Kingston HyperX Fury 8GB 2133MHZ DDR4 CL15
Ryzen 5 1600X
WD Blue 1 TB
Everest 700W supply

başlıkta yazdığı gibi sistemde donma sorunu var ve her yerde mesela Opera tarayıcıdan oyununa kadar her yerde donma sorunu oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Benimde şu anda redrock diye bir marka güç kaynağım var önemini anlayınca kaliteli bir güç kaynağı almaya karar verdim . Ama şuan benim güç kaynağım için bir sıkıntı yok ama sizin için bana sorar iseniz güç kaynağını iade edip şuna bir göz atın .

Cooler Master Watt 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Aktif PFC Fiyatı

Cooler Master Watt 600W 80+ Aktif PFC 120mm Fanlı PSU Fiyatı

Sorun PSU'daymış Vatan Bilgisayar'a götürüp iade talebinde bulundum garantiye yollandı ve ürünün sorunlu olduğu anlaşıldı.
Ek olarak şu anda Xigamtek Shogun G Serisi 80+Gold 750W aldım ve sorunum düzeldi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı