GTX 1070 sistem düşük FPS sorunu

hasan tahsin

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı 2017 yılında aldım. İlk aldığımda gayet iyi bir şekilde çalışıyordu ve sonra bir süre sonra git gite daha kötü olmaya başladı ve PC format attım ancak bilmediğim şey formata Windows 10 ihtiyacım varmış ve bu bende yoktu bilgisayarcıya verdik düzeltti Windows 10 kurdu ancak o tarihten beri adam akılı çalışmıyor. Dün ekran kartı yazılımını sildim. Denetim masasından ve geri kurdum başta gayet iyidi eskisi kadar olamasa iyi idi sonra git gide düşüp eski haline döndü. Lütfen yardımcı olur musunuz?

PC özeliklerim.
GeForce GTX 1070
CPU: Intel(r) Core(tm) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz bellek:
16 GB RAM (15.96 GB RAM kullanılabilir durumda)
Şu anki çözünürlük: 3840 X 2160, 60Hz
İşletim sistemi: Microsoft Windows 10 Home Single Language.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı 2017 yılında aldım. İlk aldığımda gayet iyi bir şekilde çalışıyordu ve sonra bir süre sonra git gite daha kötü olmaya başladı ve PC format attım ancak bilmediğim şey formata Windows 10 ihtiyacım varmış ve bu bende yoktu bilgisayarcıya verdik düzeltti Windows 10 kurdu ancak o tarihten beri adam akılı çalışmıyor. Dün ekran kartı yazılımını sildim. Denetim masasından ve geri kurdum başta gayet iyidi eskisi kadar olamasa iyi idi sonra git gide düşüp eski haline döndü. Lütfen yardımcı olur musunuz?

PC özeliklerim.
GeForce GTX 1070.
CPU: Intel(r) Core(tm) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz bellek:
16 GB RAM (15.96 GB RAM kullanılabilir durumda)
Şu anki çözünürlük: 3840 X 2160, 60Hz.
İşletim sistemi: Microsoft Windows 10 Home Single Language.

Windows orijinalmi kurdu yoksa crackledi mi?

Ekran kartı sürücüsünü kaldırırken atladığınız kısım mevcut. Display Driver Uninstaller veya v.b ile kalan kalıntıları da temizleyip, ardından temiz kurulum yaparsanız daha sağlıklı olur. Ve donanımınızdan daha iyi verim alabilirsiniz.

Bir fikrimyok ama anlatığına göre BIOS Win kurulum dosyası varmış oradan kurulmuş.
Ekran kartı sürücüsünü kaldırırken atladığınız kısım mevcut. Display Driver Uninstaller veya v.b ile kalan kalıntıları da temizleyip, ardından temiz kurulum yaparsanız daha sağlıklı olur. Ve donanımınızdan daha iyi verim alabilirsiniz.
denetim masasından hepsini kaldırdım ve temiz kurulum yaptım başta iyi idi sonra eski haline döndü

Bir fikrimyok ama anlatığına göre BIOS Win kurulum dosyası varmış oradan kurulmuş.

denetim masasından hepsini kaldırdım ve temiz kurulum yaptım başta iyi idi sonra eski haline döndü
Laptop temizliği, macun yenileme gibi işlem yaptınız mı ?

Laptop temizliği, macun yenileme gibi işlem yaptınız mı?

Hayır nasıl yapılır bilmiyorum ama BIOS günceleme ile alakalı mı? Isınma ile ilgili bir sıkıntım yok. 8 GB RAM var ekran kartında onu kullanmıyor veya ekran kartını algılamıyor. Garip olanda dün yazılımları sildim ve başta iyidi 1070 olmasa da şimdi geri düştü saçma bir şekilde.

hayır nasıl yapılır birmiyorum ama bios günceleme ile alakalımı
Hayır. Tozlanma veya sıcaklığa bağlı olarak sisteminiz performans düşüşü yaşıyor olabilir. Oyun içi sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi?

Hayırma LOL gibi bir oyunda 22 40 FPS arası almama kadar düşürüceğeni zanetmiyorum.
Belli olmaz, düşürebilir. MSI Afterburner ile oyun içi RAM, ekran kartı, işlemci kullanımları ve sıcaklıkları; ekran kartı ve işlemcinin frekanslarını vs. bizimle paylaşır mısınız? Başlangıçta değil, oyunun ilerleyen safhalarındaki bilgileri paylaşın.

Belli olmaz, düşürebilir. MSI Afterburner ile oyun içi RAM, ekran kartı, işlemci kullanımları ve sıcaklıkları; ekran kartı ve işlemcinin frekanslarını vs. bizimle paylaşır mısınız? Başlangıçta değil, oyunun ilerleyen safhalarındaki bilgileri paylaşın.

Evet paylaşırım hangi oyunda yapyım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı