Sistemim GTX 1070 Intel Core i5 6600K. 2 gün öncesine kadar herhangi bir problemim yok iken dün bilgisayarımda ciddi problemlerle karşılaştım. BF1 oynarken hiçbir zaman FPS'im altmışın altına düşmezdi (sabitlemiştim). Dün oynarken ise 40-50 arasında gidip geliyordu. R6 oynarken de oyun gayet akıcıyken sürekli takılmaya başladı. İşlemci sıcaklığım 40 civarlarında geziyor. Fan hızını arttırmayı denedim fakat bir şey olmadı. Bilgisayarı alalı yaklaşık 2 sene oldu acaba içindeki tozlar ile mi alakalı?
Yaklaşık 1 aylık sürücüyü kurdum fakat değişen bir şey olmadı. Oyun içi değerler de şu şekilde (ayrıca oyun boyunca 60 fpsyi göremediğimi de belirteyim) : Hızlı Resim - Aaaaa
Paylaştığınız resimde işlemci kullanımınız %100'e ulaşmış. Darboğazdan müzdaripsiniz gibi görünüyor. Daha önce böyle bir sorun olmadıysa arka planda çalışan uygulamalarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Hatta ilk olarak Ctrl + Alt + Esc ardından açılan pencereden başlangıç sekmesine gelerek kullanmadığınız uygulamaları başlangıcını devre dışı bırakın.