GTX 1070 Sistem Metin 2 Kasma

Peki internetimde sorun olduğunu düşünelim. LOL gibi bir oyunda neden hiç sorun yaşamadan oynuyorum? Hem grafiği daha fazla hem de daha güncel bir oyun.
Şu an tekrar sisteme format atmış bulunmaktayım. Herhangi bir kasma yaşamıyorum fakat 3-4 gün içerisinde tekrardan kasma olacağına eminim.
DirectX'ten dolayı kasma yaşandığını ve sistemde güncellemeler ilerledikçe, yani günümüzde teknoloji ilerledikçe Metin2 gibi oyunlar eski kalıyor. Bu konuda 'yetkili bir abiye benziyorsunuz' dediğimiz arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz.
Çünkü Metin 2 de tek bir server var''benim bildğim'' ancak LoL'League Of Legends'' de 1 den çok server var ve Metin2 de bir servere aynı anda 100 den fazla kişi girdği için internet zorlanıyor

En çok kaç tane çar açabildiniz bu sistemle ? Buna benzer bir sistem toplamak istiyorum. Metin 2 için. Böyle 5 çar açabilecek gibi mi ?

Metin 2 oynarken ekran kartı yerine işlemcinin Gpu'yu seçerek bir çözüm üretebilirsiniz. Gtx 1070 %1'ni kullanarak çalıştığı için belki sorun oluyordur :)

En çok kaç tane çar açabildiniz bu sistemle ? Buna benzer bir sistem toplamak istiyorum. Metin 2 için. Böyle 5 çar açabilecek gibi mi ?
Oyunda eğer sınır yoksa bu Gpu ile istediğin kadar açarsın ama böyle fantezilere gerek yok bence 2000 liralık kartla :D

Metin 2 oynarken ekran kartı yerine işlemcinin Gpu'yu seçerek bir çözüm üretebilirsiniz. Gtx 1070 %1'ni kullanarak çalıştığı için belki sorun oluyordur :)

Oyunda eğer sınır yoksa bu Gpu ile istediğin kadar açarsın ama böyle fantezilere gerek yok bence 2000 liralık kartla :D
Kardeşim şuanda bende i3 4160 işlemci var. 4 tane metin 2 açınca kasıyor. Metin 2 tek çekirdek kullandığından i7 geçince bu sorun geçer mi ?

Arkadaşlar bende bi konuda yardımınızı isteyebilir miyim ? Asus gtx 960 ekran kartım var 4k philips de bi televizyonum. Daha önce bu televizyonu bağlayıp sorunsuz oynuyordum. İstediğim gibi tak çıkar yapıyordum yani ama bi kaç haftadır televizyonu bağladığımda şifre sorma ekranına kadar geliyor ve sonra görüntü gidip sinyal yok pozisyonuna geçiyor. Araştırdığım kadarıyla 960 la zaten o çözünürlükler pek mümkün değilmiş en az 970 gerekliymiş. O yüzden ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum. Tavsiyeniz ne olurdu. ?

Harddisk'ten bile kaynaklanıyor olabilir. Oyun içinde ki kaynak tüketimlerinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz ? Birde oyunları en yüksek ayarlarda oynamaya özen gösterin. Ayrıca renkler ve zevkler tartışılmaz. Bende Metin2'yi çok severim. Ancak Steam'e sıfırdan gelir ise tekrar geri dönerim.

Sistemi zorlayacak bir oyun olmadığı için dahili grafik işlemciyle çalıştırmış olabilir. Metin 2'nin starterına sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır deyip oradan gtx 1070 ekran kartınızı seçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı