SaintDark
Kilopat
Daha fazla
@Saint Lucia @BerkayZ87
Rica etsem sizin yorumlarınızı alabilir miyim ona göre direkt almayı düşünüyorum, sisteme göre monitör denge ayarını bilmediğim için 27 de sormuş oldum fakat sistemim desteklemiyor 24" olacak o anlaşıldı. bu konuda yönlendirebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Rica etsem sizin yorumlarınızı alabilir miyim ona göre direkt almayı düşünüyorum, sisteme göre monitör denge ayarını bilmediğim için 27 de sormuş oldum fakat sistemim desteklemiyor 24" olacak o anlaşıldı. bu konuda yönlendirebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Öneri için teşekkür ederim bunu da düşünüyorum ilerleyen süreçte güncelleyebilirim dememin sebebiydiElindekini sistemi satıp 20-25 bin arası güzel sistemlerden alabilirsin. Monitör sonra bir şekilde değişir. Full HD 144 Hz bile fazladıyla yeterli olur bence şu aşamada.
İtopya, qp gibi firmaların güzel sistemleri oluyor.
Teşekkürler buna da bakacağım o haldeBenQ XL2411K 1070'e ideal olur. 1K oyun deneyimi için CS2 gibi oyunlarda 144ms + 1ms için tercih edebileceğin en iyi monitörlerden.
![]()
BenQ Zowie 24" XL2411K 1ms 144hz HDMI,DisplayPort E-Spor Gaming Monitör
BenQ Zowie 24" XL2411K 1ms 144hz HDMI,DisplayPort E-Spor Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yazılım ile uğraşıyorum ekranımın geniş olması biraz avantaj olacaktı ama desteklemeyen ürün de almaya gerek yok şimdilik 24" devam edeceğiz bakalımNe işle uğraşıyorsunuz hocam özel değilse.