GTX 1070 Ti Black Ops 4 Düşük FPS Sorunu

Mog-12

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar herkese, saygılar.
Yaklaşık 1-2 ay önce Black Ops 4 oynamak için bir sistem toplamaya karar verdim, ortalama 7400 TL'lik bir sistem oluşturmama rağmen istediğim FPS değerlerini alamadım. Daha sonra fark ettim ki benimle aynı ekran kartı ve işlemciye sahip olan Youtube üzerinde FPS denemesi yapan kişilerin benden neredeyse %25 oranında daha fazla FPS aldığını tespit ettim. Oyun içersinde en yüksek ayarlarda ben 70-90 FPS alırken, başkaları aynı kart ve işlemciyle 110'dan aşağı düşmüyorlar, Ekran kartı driverlarım en güncel sürümde olduğu halde tamamen kaldırıp tekrar temiz kurulum yaptım ama değişen bir şey yok.

Sistem:
GPU: GeForce GTX 1070 Ti
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-8600K CPU @ 3.60GHz
RAM: 8 GB RAM (DDR4, 2400 MHz)

Şimdiden çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Merhaba ''ApRa'' öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim, Sistem toplamaktan pek anlamadığım için biraz bilgisizce seçimler yaptım, '' 8GB RAM neden tercih edildiğine ayrı konu. '' dediğiniz için en kısa zamanda 8gb ram sipariş edeceğim... Programı şuan kurmaya çalışıyorum (Afterburner)

Merhaba ''ApRa'' öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim, Sistem toplamaktan pek anlamadığım için biraz bilgisizce seçimler yaptım, '' 8GB RAM neden tercih edildiğine ayrı konu. '' dediğiniz için en kısa zamanda 8gb ram sipariş edeceğim... Programı şuan kurmaya çalışıyorum (Afterburner)

Keşke toplamadan önce bir konu açmış olsaydınız, burdaki çoğu arkadaş yardımcı olurdu. Sipariş verirken verdiğiniz RAM'in şuan elinizdekinin aynısı olduğundan emin olun. Geldikten sonrada dual channel kullanacak şekilde takmaya dikkat edin.

Bahsettiğiniz Programın kurulumunu yapmama rağmen bende gözükmüyor acaba başka türlü gösterebilme imkanım yok mu?, Bu arada mevcut ram'i çıkartıp iki adet mhz değeri yüksek 8 gb ram sipariş etmemi mi önerirsiniz yoksa 2 adet olduğu zaman 2400 mhz sorun olmaz mı?
(mevcut ram: 8 gb Hyperx Predetor)

Gerçekten Ekran kartı dışında diğer parçalar kötü bir seçim olmuş.
Ram kaynaklı olabilir sorunun, hem Mhz değeri düşük hem de 8 GB Ram günümüz oyunları için yetersiz

Kötü işlemci değil tabi ki ama bazı oyunlarda yüksek FPS almak istediğinde yetmeyebilir,
1070 ti güçlü bir kart daha yüksek bir model işlemci seçebilirdin,
Ama şu anda burada asıl sorun RAM lerin, Anakartın nedir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı