GTX 1070 Ti görüntü vermiyor

Açıkçası ben yeterli olduğunu düşünmüyorum o güç kaynağının, tamam 500W ama aşırı kalitesiz bir güç kaynağı, +12V kanalından 300W falan yazıyordur belki de onu bile veremiyordur.
PSU bu; Platoon PL-9263 500W 12 cm Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Evet o da mantıklı da zaten senin sistemin sağlam değil mi? İşlemciden görüntü alabilmişsin zaten.
İşlemciden görüntü aldım. 4 gün önce ekran kartından da görüntü aldık (Eski sahibinden)

@namSx2 marka kronik sorunlu olduktan sonra istersen o PSU 500W değil 1050W olsun. Çoğu arkadaş fiyatına bakıp alıyor. 200TL 500W PSU sence de burada bir bit yeniği yok mu?

Yani evet. Ekran kartı sorunsuz çalışıyor, işlemci anakart ve RAM sorunsuz çalışıyor geriye sadece güç kaynağı kaldı.

Eski sahibi 650w PSU kullanıyordu.
Ben de yeni PSU aldım diye kafam rahat geziyordum her ne kadar platoonun ne kadar kıytırık bir marka olduğunu bilmeme rağmen.

Çok teşekkür ederim.
@namSx2 marka kronik sorunlu olduktan sonra istersen o PSU 500W değil 1050W olsun. Çoğu arkadaş fiyatına bakıp alıyor. 200TL 500W PSU sence de burada bir bit yeniği yok mu?

Eki Görüntüle 661098
Hocam peki önerdiğiniz bir tane var mı? Bu olay paramı iyice emdi zaten.

Eki Görüntüle 661098

Cooler Master MWE 550W 80+ Güç Kaynağı bu uygun mudur?

Eki Görüntüle 661098

Bütçem kalmadığı için 2. El de baktım. Bu nasıl ; https://letgo.onelink.me/O2PG/5f06fd6b

Son düzenleme:
Evet PSU çok kalitesiz ve ekran kartı yüke girdiği anda yüksek ihtimal bilgisayar kapanacaktır. Ancak ekran hiç gelmiyorsa bence sorun PSU değildir. Önce başka bir PSU ile deneyin açılırsa yeni PSU alırsın.

Ekran geliyor sinyal yok deyip mavi ışığı yanıp sönüyor. Yani görüntü vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…