- Makaleler
- 9
Olur denemek mümkün lakin PSU 500W ya da üzeri olmasına dikkat et kullanacağın sistem de ki PSU'nun.
Bunları yapmadan önce ekran kartından emin olmak adına sağlam bir sistemde çalıştırmayı denesem daha iyi olmaz mı?
PSU bu; Platoon PL-9263 500W 12 cm Power Supply Fiyatı - Taksit SeçenekleriAçıkçası ben yeterli olduğunu düşünmüyorum o güç kaynağının, tamam 500W ama aşırı kalitesiz bir güç kaynağı, +12V kanalından 300W falan yazıyordur belki de onu bile veremiyordur.
İşlemciden görüntü aldım. 4 gün önce ekran kartından da görüntü aldık (Eski sahibinden)Evet o da mantıklı da zaten senin sistemin sağlam değil mi? İşlemciden görüntü alabilmişsin zaten.
Eki Görüntüle 661096
Bak 500W ama +12V kanalından 12x24=288W veriyor. Senin sistemin için bu değer yetersiz.
Sorunun PSU olduğu kanaatine daha yakınız sanırım.
Yani evet. Ekran kartı sorunsuz çalışıyor, işlemci anakart ve RAM sorunsuz çalışıyor geriye sadece güç kaynağı kaldı.
Hocam peki önerdiğiniz bir tane var mı? Bu olay paramı iyice emdi zaten.@namSx2 marka kronik sorunlu olduktan sonra istersen o PSU 500W değil 1050W olsun. Çoğu arkadaş fiyatına bakıp alıyor. 200TL 500W PSU sence de burada bir bit yeniği yok mu?
Eki Görüntüle 661098
@namSx2 marka kronik sorunlu olduktan sonra istersen o PSU 500W değil 1050W olsun. Çoğu arkadaş fiyatına bakıp alıyor. 200TL 500W PSU sence de burada bir bit yeniği yok mu?
Eki Görüntüle 661098
@namSx2 marka kronik sorunlu olduktan sonra istersen o PSU 500W değil 1050W olsun. Çoğu arkadaş fiyatına bakıp alıyor. 200TL 500W PSU sence de burada bir bit yeniği yok mu?
Eki Görüntüle 661098
Ekran geliyor sinyal yok deyip mavi ışığı yanıp sönüyor. Yani görüntü vermiyor.Evet PSU çok kalitesiz ve ekran kartı yüke girdiği anda yüksek ihtimal bilgisayar kapanacaktır. Ancak ekran hiç gelmiyorsa bence sorun PSU değildir. Önce başka bir PSU ile deneyin açılırsa yeni PSU alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.