Çözüldü GTX 1070 Ti Sistem Düşük Performans Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

msvgn

Kilopat
Daha fazla  
Battlefield 1 oyununda Ultra 1080P ayarlarda 30 FPS civarında alıyorum. Ekran kartı tam kullanımda, işlemci %40 civarında. Sorunun kaynağı ne olabilir?

Sistemim:
Gigabyte GTX 1070 Ti Gaming 8G
AMD Ryzen 5 2600X (4,05 Ghz)
Corsair Vengeance Lpx 16GB CL15 DDR4 Ram
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm HDD
MSI B450 Gaming Pro Carbon AC Anakart

Çözüm
Şimdi programın yanlış gösterme ihtimalini göz önünde bulunduralım. MSI Afterburner ile mi baktınız? Belki bir kaç ekran görüntüsü işimize yarayabilir.
Evet. Ama programda sorun olduğunu düşünmüyorum, çünkü gözle görülür bir kasma var.
Ekran kartı sürücüsünü güncelleyip GeForce Experience üzerinden oyunu optimize ettikten sonra sorunu çözdüm. Herkese teşekkürler.
Şimdi programın yanlış gösterme ihtimalini göz önünde bulunduralım. MSI Afterburner ile mi baktınız? Belki bir kaç ekran görüntüsü işimize yarayabilir.
Evet. Ama programda sorun olduğunu düşünmüyorum, çünkü gözle görülür bir kasma var.
Ekran kartı sürücüsünü güncelleyip GeForce Experience üzerinden oyunu optimize ettikten sonra sorunu çözdüm. Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı