Çözüldü GTX 1070 Ti SLI vs RTX 2080 Ti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
G
Bu soru şuna benziyor. Yaz tatilini nerede geçirmek istersiniz? Miami plajlarında mı yoksa Adana sokaklarında mı? Sorgusuz sualsiz, tartışmaya dahi kapalı bir şekilde RTX2080ti. Bu soru RTX2080ti' a yapılmış bir hakarettir hocam.
Dostum 10 FPS artışını deneyip gördün mü?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

vs
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

SLI şu anda ölü bir teknoloji gibi. Destekleyen oyun çok az en iyisi tek güçlü kart.
Yanlışın var dostum çoğu oyunda SLI desteği var olmasa bile Nvidia Profile Inspector ile basit bir ayarla SLI aktif hale getirebilirsin. SLI kullanıcısı mısın?
Denenmemiş olsa bile bu bilinen birşey. SLI durdurulan bir teknoloji kısa süreli piyasadaydı ve şu an lafını bile duymuyoruz.
Denemeden nasıl biliyorsunuz ben bunu anlamıyorum. Durdurulan teknolojiyse peki neden son çıkan ekran kartlarında mevcut?

vs

Videoyu iyi izlemeni tavsiye ederim dostum sana gözü kapalı her şeye inanmayın. Videoyu aynı bölümde çekmiyor aynı hareketleri yapmıyor. Oyun esnasında FPS sürekli değişen bir bileşendir.

Son düzenleme:
Dostum 10 FPS artışını deneyip gördün mü?
Şimdi tekrar dönüp yazıyorum 10FPS cidden fazla pay vermişim kusura bakmayın. 10FPS bile fazla almaz. Şaka bir yana gerçekten verilen paraya değmeyecek bir çaba. Tek artı yönü çok daha stabil bir performans alınacak olması. Fakat ben şöyle insanların SLI yapması taraftarıyım. Adamda RTX2080 ti vardır. Daha üstünü zaten alamaz. Daha az oynayan FPS daha stabil bir performans istiyordur, kartın daha az ısınmasını istiyordur. E geçebileceği daha iyi bir kartta yoktur. Alır SLI yapar. Ama burası için bu durum geçerli değil. Benzer paraları döküp SLI yapılan sistemde daha az FPS alınacak. Hiçbir anlam ifade etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi tekrar dönüp yazıyorum 10FPS cidden fazla pay vermişim kusura bakmayın. 10FPS bile fazla almaz. Şaka bir yana gerçekten verilen paraya değmeyecek bir çaba. Tek artı yönü çok daha stabil bir performans alınacak olması. Fakat ben şöyle insanların SLI yapması taraftarıyım. Adamda RTX2080 ti vardır. Daha üstünü zaten alamaz. Daha az oynayan FPS daha stabil bir performans istiyordur, kartın daha az ısınmasını istiyordur. E geçebileceği daha iyi bir kartta yoktur. Alır SLI yapar. Ama burası için bu durum geçerli değil. Benzer paraları döküp SLI yapılan sistemde daha az FPS alınacak. Hiçbir anlam ifade etmiyor.
Titan rtx alır onu yapacağına

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı