GTX 1070 Ti üzerine sistem toplama

leonusp

Megapat
Daha fazla  
Malumunuz geçenlerde black friday indirimleri vardı ve bunu değerlendirmek üzere kendime bir 1070 Ti almak istedim. Tecrübe eksikliğimden dolayıda üzerini(diğer bileşenleri) tamamlayamadım.

Sizlere danışmak istedim. Sizden ricam bütçem dahilinde(4000 TL) bana bir sistem önermeniz. İntel veya AMD fark etmez üzmesin yeter. Bir de SSD'yi M2 almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malumunuz geçenlerde black friday indirimleri vardı ve bunu değerlendirmek üzere kendime bir 1070 Ti almak istedim. Tecrübe eksikliğimden dolayıda üzerini(diğer bileşenleri) tamamlayamadım.

Sizlere danışmak istedim. Sizden ricam bütçem dahilinde(4000 TL) bana bir sistem önermeniz. İntel veya AMD fark etmez üzmesin yeter. Bir de SSD'yi M2 almayı düşünüyorum.
1070 Ti gibi güçlü bir kartla darboğaz yapmadan çalışabilecek bir işlemci zaten neredeyse bütçenizin yarısını götürüyor. Maalesef 4000 TL bütçeyle pek bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum.

Sana tavsiyem bu sistem seni uzun vadeli götürür.
işlemci
anakart
2 adet 3000 MHZ RAM
SSD olarak seçimi size bırakıyorum m2 olan ssd
samsung ssd
HDD yok ise elinizde bu da bazı oyunlarınızı yüklemeniz için
fiyat 3905 TL 2600X yerine 2600 de alabilirsiniz,2600 300 TL gibi bir fiyat farkı var aralarında.Kasa zevk meselesi oluğu için yorum yapmayacağım hava akışı iyi olmasına özen gösterin ,güç kaynağına gelir isek 500 W ve 600 W tercih ederseniz sizin için daha iyi olur.İkinci el sistemlerden uzak durun.

işlemci
anakart
2 adet 3000 MHZ RAM
samsung ssd
fiyat 3905 TL 2600X yerine 2600 de alabilirsiniz,2600 300 TL gibi bir fiyat farkı var aralarında.Kasa zevk meselesi oluğu için yorum yapmayacağım hava akışı iyi olmasına özen gösterin ,güç kaynağına gelir isek 500 W ve 600 W tercih ederseniz sizin için daha iyi olur.İkinci el sistemlerden uzak durun.
Peki neden ikinci el sistemlerden uzak durulsun ? Kendimi bildim bileli ikinci el bilgisayar toplarim. Kimden neyi ne kadara aldığını bildiğin sürece hic bir problem yok.

Yazmayı unuttum 650w bi kasam var hali hazırda bende 2600x diye düşünüyorum
işlemci
anakart
2 adet 3000 MHZ RAM
samsung ssd
Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı