Alıcı GTX 1070

Hocam Amazon.com'dan aldığım, 1 gün kullandığım Asus Rog Strix GTX 1070 O8GB Gaming ekran kartını 1850 TL'ye bırakıyorum. Aldığım fiyat 1850 TL zaten. Ürünü iade etmek istemedim. Eğer bayramdan sonraki günde satılmaz ise Amazon.com'a iade göndereceğim.
Ürün linki: Amazon.com: ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX OC Edition Graphic Card STRIX-GTX1070-O8G-GAMING: Computers & Accessories

Çok teşekkür ederim, fiyatınız gayet iyi ama benim aradigim araligin ustunde malesef.

Tamam hocam. Yardımcı olmak isterdim. Ama cihaz zaten sıfır. Neyse inşallah aradığınızı bulursunuz.

X marka kartlar daha performanslıdır. Mesela OC ile daha yüksek FPS ve yeterli soğutma alırsınız. Ancak bilindik markalara yönelmeniniz her açıdan mantıklı. Ta ki fiyat konusunda ucuz olanı almak asla üzmez.
Bilindik marka? EVGA'dan haberin yok herhalde? NVIDIA kısmında en iyi üretici EVGA'dır.

Tamam hocam. Yardımcı olmak isterdim. Ama cihaz zaten sıfır. Neyse inşallah aradığınızı bulursunuz.
Hocam halen satılıksa iletişime geçebileceğim mail telefon vb. bırakırsan sevinirim.

Ürün sizin elinize geçtiği anda 2. el olur, ister açın 1 saat kullananın ister kutusuna bile dokunmayın.

Ürün sizin elinize geçtiği anda 2. el olur, ister açın 1 saat kullananın ister kutusuna bile dokunmayın.
Yanlışın var. Kutusunu açarsa 2. el olur. Eline geçmekle alakası yok, o zaman vatan bilgisayarda 2.el mal satıyor ithal geliyor sonuçta.

Yanlışın var. Kutusunu açarsa 2. el olur. Eline geçmekle alakası yok, o zaman vatan bilgisayarda 2.el mal satıyor ithal geliyor sonuçta.
Keşke Vatan'ı örnek göstermeseydin, onların gerçekten ne yaptığı belli değil. Ama ne demek istediğini anladım. Kutu açılmamışsa bence de sıfırdır. Sonuçta ilk kullanan alıcı olacak.

Ama bu arkadaş ürünü 1 gün kullandığını belirtmiş.

Forum dışı ürün satılmıştır.
O beni eleştiren arkadaş gitsin sıfır cihaz alsın. @Çikilop
Cihazı almayacak kişiler neden ikinci el konusunda mesaj yazar? Alacaksan konuşulur. Almayacaksan konuşma...
Yoksa bende biliyorum ikinci el olacağını ama sıfırdan farksız.
Hem ürünü iade edip Amazon'a yük olmak istemedim. İade etsem zaten paramın hepsini alacağım. Bu fiyata, bu özellikte, bu cihaz sıfırdır kardeşim...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı