GTX 1070Ti ve Ryzen 5 2600X Sistem Toplama Rehberi

SSD konusunda anlamadım ne demek istediğinizi. Corsair 560/530 iken Toshiba 555/540.
Onlar kağıt üzerindeki değerler, pratikteki performans değil. Satıcılar isterlerse 600 yazarlar, incelemesi olmadıkça ya da denemedikçe bilemezsiniz. Kullanıcı da genellikle Technopat değilse alınca test etmez öyle kullanır.

Onlar kağıt üzerindeki değerler, pratikteki performans değil. Satıcılar isterlerse 600 yazarlar, incelemesi olmadıkça ya da denemedikçe bilemezsiniz. Kullanıcı da genellikle Technopat değilse alınca test etmez öyle kullanır.
Toshiba TR 200 serisi aslında bayağı bir öneriliyor Sosyal'de.

P350X'i görmek güzel ama neden inatla VS serisini kullanıyorsunuz aynı fiyata çok daha güzel güç kaynakları var.
QP Bilişim'den hazır toplanmış da alınabilecek bir sistem olması için sattıkları modellerden seçtik, benzer fiyattaki PSU'lar arasında VS650'nin bir dezavantajı yok. Daha önce kullanıp denediğimiz için, ofisteki kasalardan birinde de devamlı çalıştığı için tekrar kullandık.

Amacım satış sitesini baltalamak değil zaten burası satış sitesi de değil.
İnsanları yönlendiriyoruz ne almaları hakkında :)

Piyasa araştırmasıyla epey daha ucuza toplanabilir, hazır kasa olarak almak isteyenler için fena olmayan bir seçenek.

Teknobiyotik'e güveniyor musunuz @Ali Güngör ?
• Palit GeForce® GTX1070Tİ DUAL 8GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (NE5107T015P2-1043D) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri - 3200 TL
Aslında ürünlere biçtiğiniz fiyatlar biraz yuvarlanmış ama olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım satış sitesini baltalamak değil zaten burası satış sitesi de değil.
İnsanları yönlendiriyoruz ne almaları hakkında :)

Piyasa araştırmasıyla epey daha ucuza toplanabilir, hazır kasa olarak almak isteyenler için fena olmayan bir seçenek.

Teknobiyotik'e güveniyor musunuz @Ali Güngör ?
• Palit GeForce® GTX1070Tİ DUAL 8GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (NE5107T015P2-1043D) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri
Aslında ürünlere biçtiğiniz fiyatlar biraz yuvarlanmış ama olsun :)
Evet ortalama ve düz yazdım ama vakit kazanmak için, kullanıcıların her zaman fiyat araması yaptığından kuşkum yok.

Getirdikleri Silverstone gibi bazı ürünleri beğeniyorum, Teknobiyotik'e eskiden güveniyordum ama değiştiler, kullanıcılardan gelen şikayetler sonrası tavsiye etmiyorum şu an. Manli filan öneriyorlar, adını duymadığımız Çinli markalar yığıldı, siz güveniyor musunuz? Gigabyte mı Palit mi alırsınız? Kaliteli bileşen zihniyeti olmadığında beğenmiyorum.

Kullanıcı memnuniyetine göre tavsiyelerden mağazaları kaldırabiliyoruz ya da ekleyebiliyoruz zaman içerisinde.

Olur ama şu an QP'de satışta mı? Değil. Düz internet üzerinden karışık mağazadan toplama rehberi olsa olabilir, tek mağazadan olunca stoklarında olan ürünlerden seçmek gerekiyor. Stoklardaki ürünleri beğenmesek zaten hiç toplamazdık orası ayrı mesele. Şu an tedarikte görünüyor, stoklarına gelirse seçenek olarak eklenebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı