GTX 1080 için işlemci önerisi

Ustam o zaman R5 5600 al geç direk istediğin klasmanda tertemiz işlemci her işini görür X versiyonu da var 200 300 TL fark olması lazım.
Benimde gözüme o takılmıştı birde bu sisteme işlemci yükseltmek doğru bir karar mı ?
Yani bu değişiklik sonrası gözle görünür bir performans farkı olur mu?
Atıyorum sistemi 5-6 bin ne kadar piyasası bilmiyorum sattığımda 4 bin işlemciye harcıyacağıma 10 bareminde bir sistem toplasam güncel daha mı iyi performans alırım.

Benimde gözüme o takılmıştı birde bu sisteme işlemci yükseltmek doğru bir karar mı ?
Yani bu değişiklik sonrası gözle görünür bir performans farkı olur mu?
Atıyorum sistemi 5-6 bin ne kadar piyasası bilmiyorum sattığımda 4 bin işlemciye harcıyacağıma 10 bareminde bir sistem toplasam güncel daha mı iyi performans alırım.
Gtx 1080 Var bence hala iş görür bir kart ama sistemi komple değerini hesaplayıp satıp Rx 6600 Bir sistem toplamak iyi olur ama satabilir misin sorunda bu zaten Gtx 1080 Pahalı bir kart ama satılmıyor 2. el Sistemin fiyatı pahalı bu arada satabilirsen birde işlemciyi değiştiğinde gözle görülür bir fark olur ama Ryzen 5 5600 geçersen yoksa İşte 3600 Fİlan yine fark olur ama çokda bir önemi olmaz bence @Juardian

Şimdi ustam Ryzen ailesinin en çok tercih edilen CPU larından birisi R5 5600 dür gerek önbellek gerek çift kanal RAM gerek GHz yapısıyla çok sağlam bir işlemci sen bunu aldığında RAM'larını 1.3 olacak şekilde kulanacaksın performansın bir tık daha artacak baktığımda anakartın güzel RAM'lar da 2x8 gayet yeterli eğer diyorsan ömrünün azaldığını düşünüyorum ekran kartımın satıp F/P RX6600 mantıklı evet ama bu işlemciyi aldığın zaman beslemeyecek kart yok aklında kalmasın yani ileri yatırımlı işlemci render da yaparsın yayın da açarsın arka planda bir sürü uygulama da açık bırak sorun çıkartmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı