GTX 1080 için önce işlemci mi, monitör mü alınmalı?

B7K

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde sizlerden FPS sıkıntım hakkında sorular sormuştum. Bana monitör, işlemci ve anakartı değiştirin demiştiniz. Sizce ilk önce hangi eşyayı ve ne model olarak almalıyım? İşlemci için soğutucu kasada bulunuyor. Ryzen 7 2700 düşünmüştüm fakat anakart ne alacağımı bilmiyordum ve monitör olarak da MSI Optix modellerinden birisini düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? Çok pahalı olmayacak bir model söylerseniz sevinirim. Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Ekran kartım fotoğrafta;
1535456784832.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci tabi ki.
Açıkcası pekte i5 düşünmüyorum alacaksam üst model ve Ryzen tercih etmek istiyorum
Bunu Ryzen 7 yapsam sıkıntı olur mu alacaksam üst model almak istiyorum ve sıvı soğutucu ile uyum sıkıntısı çıkar mı (modelini hatırlamıyorum) şimdi 1 üst modelini alırsam daha rahat olur benim için daha sonralardan bir daha almak zorunda kalmam

Monitör almalısın. İşlemciyi ne yapacaksın sanki? 800x600 monitörle 1080'in ne keyfi kalır? İşlemciye gerek yok.
1680x920 olması lazım monitörüm ama tüplü monitör yani çıldırtıyor çok küçük ve 60 hz
MPG27CQ modelini ilk gördüğümde alasım geldi ancak fiyatı 4000+ üstü fiyattan çıkınca eskiden MSI mı vardı deyip geçtim.

Cevap: Mükemmel.
İnternet kafede bu mönitörden vardı ve çok hoşuma giden bir monitör
MSI Optix MAG27C 27" 1ms

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı