GTX 1080 PSU Önerisi

En sessiz olan hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    24
FSP Hydro 700W fazlasıyla yetecektir.
Super Flower ve Evga gibi markalar varken bu daha mı iyi olur? Önerdiğin fazlasıyla yetecek biliyorum ama benim istediğim en sessiz olan. Nedenleriyle söylersen sevinirim.
1400 ile 1080? 1500x falan aşağısını önermem.
600-650W bilindik bir markanın her hangi modeli sistemi tutacaktır. Fan hiç dönmesin istiyorsan 750-850W'a çıkabilirsin.

650 GQ alabilirsin.
Canım arkadaşım oraya 4K diye belirttim ama. Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim.

Nedenleriyle açıklarsanız mutlu olurum. Üstelik bronz bir PSU. Evga 650 GQ ise amiral gemisi sınıfında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü 1080 4k kartı değil, tavizsiz 2k kartı. Çünkü eğer 1080'in yanında hakkını verecek işlemci alamıyorsan 1080'e bütçen yetmiyordur. Çünkü eğer şimdi bir şeylerden kısıyorsan bu sistemi uzun süreler kullanacaksın, ileride ne yapacaksın? Hele ki işlemci performansı oyunlarda daha fazla önem arz etmeye başlıyorken. Bütçeni artırıp biraz daha iyi bir işlemci almanı tavsiye ederim.

FSP oldukça bilindik bir markadır, ürünleri de güvenilirdir. Bronz olması aynı W'ı üretmek için duvardan çekeceği elektriğin daha az olacağını belirtir Bronze olmayanlara göre. Isınma daha az gözlemlenir, elektrik faturan biraz daha az gelir, uzun vadede kar ettiğin miktarda azdan bahsediyorum.

Gold olması biraz daha tasarruflu olduğu anlamına gelmekle birlikte Gold sertifikası için uğraşılmış demek oluyor. Yani daha kaliteli, hata payı daha düşük. O yüzden paran yetiyorsa bir üstünü zorlamakta fayda var.

Kesinlikle EVGA 650GQ veya GS'de olur.GQ yarı modüler GS ise tam modüler olması kablolamada büyük önem taşıyor. Zaten verdiği güç değerleride tatmin edici. Aradaki fiyat farkı da o kadar yüksek değil. Ve özel sleeve kablo ilerde alacaksanız kesinlikle GS tercih edin.

EVGAAAAAAA.jpg

S12.png
S14.png

220-GS-0650-V2 EVGA SuperNOVA 650 GS - Güç Kaynağı 650 W Dahili - ATX

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı