GTX 1080 sistem CS:GO Ani FPS Düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10
CS:GO için micro stuttering bende de mevcut, FPS ile alakalı değil bu durum. Ben sabit 240 FPS alıyorum ancak yine de stuttering mevcut..
 
CS:GO için micro stuttering bende de mevcut, FPS ile alakalı değil bu durum. Ben sabit 240 FPS alıyorum ancak yine de stuttering mevcut..
merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim micro stuttering bu nedir bir program mı çok yabancı geldi bana ve şunu belirtmek isterim asla ve asla fps sabitlenmiyor bende nvidiadan fps sabitlemediğim sürece oradanda 180hz monitör kullanıyorum sabitlediğim zaman 180e 60fps gibi oynuyorum hissiyat sıfır max fps 400 yapıyorum 350 lere düşüyor max fps 300 yapıyorum 250lere düşüyor max fps 200 yapıyorum 160-150 lere düşüyor fps sabit asla kalmıyor bende ve sistemime güveniyorum ama beni hayal kırıklılıgına uğratıyor cs de :D
Donanımsal bir sorun gibi sanmıyorum ben oyun ile alakalı olabilir veya son gelen Windows güncellemeleri, bende bazı sıkıntılar çıkarıyor.
yani ne diyebilirim ki bu konuyu bayadır araştırıyorum ama çözümünü bulamıyorum
Bilemiyorum hocam yani bakıldığında bir aksaklık gözükmüyorsa. Görev yöneticinden uygulamaları kontrol edin veya sizin sistemle ilgili değil oyunla ilgili bir problem olabilir.
bende merak ediyorum benim sistemime benzer veya daha üst sistemlerde de bu problemler var mı gerçekten oyundan soğudum 6 senedir oynuyorum oyunu bırakıcam o duruma geldim
arkadaşlar merhaba bios ayarlarına girdim biraz anlıyorum fakat çok net bir şekilde anlamıyorum bios ayarlarından şüpheleniyorum fan profilinde sadece cpu fanını gösteriyor digerlerini göstermiyor yanlış hatırlamıyorsam biosa gireli uzun zaman oldu toplamda cpu fanı ile 3 tane fan görünüyordu ama burada görünmüyor bilgisayarın ön tarafında 2 giriş fanı arka taradında 1 çıkış fanı var yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı