GTX 1080 Sistem Tavsiyesi

Hocam neresinin dengesiz olduğunu lütfen söyleyebilir misiniz acaba ? Ekran kartını kısmak istemiyorum.İleride oyunların artan grafik seviyeleri ile gpu kullanımı da artacak kısacası bottleneck ortadan kalkar umuduyla topladım.Şimdi ise DSR Ve her ayarı fulleyerek oynamayı düşündüm.

Gidipte tek kanal RAM ile ve 2K'da oynanmayacaksa i5 8400 idaresiyle GTX 1080 kullanmak saçmalık. Buyrun daha dengeli GTX 1070'li. Korkmayın GTX 1070 sizi öldürmez. Kendi bildiğinizin dikine gidecekseniz konu açarak moderatörleri ekstra iş sorunu yaratmayın lütfen :
IMG_2238.JPG

Doğru olabilir fakat bütçemi aşıyor.Vatandan almak zorundayım ve vatanda daha da pahalı.İnternetten getirtmek daha ucuza gelebilirdi ama yapamıyorum işte :(

Eğer PUBG, BF1 gibi oyunlar oynuyorsanız işlemcş gücü gerekli. O yüzden i7 8700 koydum. Bütçenizi artırabilirseniz önerdiğim sistemi alabilirisiniz. Neden Vatan? Sinerji de gayet güvenilir.

16 Yaşındayım.Kapıda ödeme seçenekleri yok o sitelerin.Ailede kredi kartı kullanan yok ve oturduğum yerde sadece Vatan Bilgisayar var :(

İzlediğim benchmarklarda BF1 de PUBG de inanılmaz yüksek fps değerleri almış aslında ama anlamadımki ben de :( Peki ya DSR İle GTX 1080 üzerine gelen yükü arttırsam falan nasıl olur ? Ben geleceğe dönük bir sistem toplamak için 1080 den kısmak istemiyorum.

İnventus’a bakabilirsiniz. Kapıda ödeme seçenekleri var. Onlar için Türkiye’deki en iyi hizmet veren firma desek yanlış olmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı