GTX 1080 Sistem Toplama

kaaNNN

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, ben böyle bir sistem topladım ama sıvı soğutucu ve kasaya karar veremedim oyun için toplayacağım bilgisayarı. Önerdiğiniz bir değişiklik var mı? Ya da aynı bütçe ile daha iyisini toplayabilir misiniz?
  • MSI GTX 1080 3200 TL
  • i5 8600K 1300 TL
  • MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC 4000MHz (O.C.) WIFI RGB 1100 TL
  • CORSAIR (8X2) 3200 MHz Beyaz LED'li Dual Kit RAM 1000 TL
  • Seagate 2TB 7200RPM 320 TL
  • Samsung 960 EVO 250 GB 600 TL
  • Corsair RMX 80 PLUS GOLD 750 W Full Modüler 740 TL
  • VIEWSONIC 24" XG2401 144Hz Monitör 1400 TL
Kalan bütçe: 1500 TL

Monitör gereksiz Nvidia kart kullanmışsınız FreeSync özellikli monitör sizin için boşa masraf olur tam bütçe nedir? 11.000 12.000 TL arası mı? sizin için monitör dahil 1080Ti'lı bir sistem toplayabilirim.

Gereksiz masrafları çıkartırsan 1080 Tİ+ 2K sistem öneririm.

Monitör gereksiz Nvidia kart kullanmışsınız FreeSync özellikli monitör sizin için boşa masraf olur tam bütçe nedir? 11.000 12.000 TL arası mı? sizin için monitör dahil 1080Ti'lı bir sistem toplayabilirim.
Çok saçma bir yorum. Freesync boşa masraf nasıl oluyor zaten bedava?

Arkadaşım güldürdün beni akşam akşam teşekkür ederim. Kullanılan kart Nvidia özellik " AMD Freesync " kafanda birşeyler oluşturdu mu? Bu özelliği kullanamayacak neden kullanamayacağı işine yaramayacağı bir monitöre para versin? Freesync özellikli monitör alınacak ona Nvidia kart kullanılacak öyle mi? Güldürmeyin hocam beni.

Arkadaşım güldürdün beni akşam akşam teşekkür ederim. Kullanılan kart Nvidia özellik " AMD Freesync " kafanda birşeyler oluşturdu mu? Bu özelliği kullanamayacak neden kullanamayacağı işine yaramayacağı bir monitöre para versin? Freesync özellikli monitör alınacak ona Nvidia kart kullanılacak öyle mi? Güldürmeyin hocam beni.
Güldürdün beni akşam akşam. Diyecek cevap bırakmadın. Şimdi gelir arkadaşlar cevaplarlar.

Kullanmasına gerek var mı ? Köşede durmasında sakınca var mı ? O fiyat aralıklarında VG248QE alacağına bedavadan Freesync monitör almış oluyor. (y)

Freesync monitör AMD ekran kartlarıyla uyumlu çalışan bir teknoloji. Arkadaşımız Nvidia ekran kartı kullanmış onu istemiş eğer ekran kartı AMD ekran kartı olacaksa eyvallah. Arkadaşımızın seçtiği Nvidia kart için ASUS VG248QE model monitörle Nvidia 3D vision 3D LightBoost teknolojisini kullanmak daha mantıklı.

Kullanmasına gerek var mı ? Köşede durmasında sakınca var mı ? O fiyat aralıklarında VG248QE alacağına bedavadan Freesync monitör almış oluyor. (y)

Bu nasıl mantık anlayamadım? Ben neden kullanamayacağım mahrum kalacağım bir özellik barından monitöre para vereyim ki? Aynı parayı verir gider ileride kullanabileceğim teknolojiye sahip olan bir monitöre para veririm. Böyle bir düşünce çok saçma. Köşede dursun ne demek? İleride AMD ekran kartına geçecekse tamam köşede dursun eyvallah ama geçmeyecekse ne gerek var?

Son düzenleme:
Freesync monitör AMD ekran kartlarıyla uyumlu çalışan bir teknoloji. Arkadaşımız Nvidia ekran kartı kullanmış onu istemiş eğer ekran kartı AMD ekran kartı olacaksa eyvallah. Arkadaşımızın seçtiği Nvidia kart için ASUS VG248QE model monitörle Nvidia 3D vision 3D LightBoost teknolojisini kullanmak daha mantıklı.

Bu nasıl mantık anlayamadım? Ben neden kullanamayacağım mahrum kalacağım bir özellik barından monitöre para vereyim ki? Aynı parayı verir gider ileride kullanabileceğim teknolojiye sahip olan bir monitöre para veririm. Böyle bir düşünce çok saçma. Köşede dursun ne demek? İleride AMD ekran kartına geçecekse tamam köşede dursun eyvallah ama geçmeyecekse ne gerek var?
Black Equalizer ve düşük mavi ışık teknolojisi daha yararlı olacaktır. Üstelik daha ucuz. Freesync kullanılmayacak diye almamak çok saçma. Freesync'e fazladan para da vermiyorsun. Kod ile bedava bir teknoloji. VG248QE daha pahalı üstelik. Nvidia alınca Freesync almamak mantıklı diyorsun. İleride AMD karta geçerse ne yapacaksın?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı