Seyit Ali Kara
Hectopat
Daha fazla
Yani şimdi en mantıklısı 6850k mı diyorsun bana zaten 6900k 4000 TL 5960x 4200 TL 200 TL için 6900k almaya gerek yok o yüzden şimdi 6850k kafama yattı gibi tek bir şey kafama yatmadı oda 6 çekirdekli olması 8 çekirdekli ile 6 çekirdekli arasında fark olur mu acaba?Bütçe varsa 6900K alabilirsin tabi ki, fakat seni zora sokacaksa hiç gerek yok dediğim gibi taa 2011'de çıkan bir i7 günümüzde sorun çıkarmamakta, ki senin alacağın işlemci 6850K. Boru değil yani
Oyun oynayacaksın, yani fark etmez. Render'da fark eder ama öyle ahım şahım değil. 6850K kafana yattıysa ne mutlu banaYani şimdi en mantıklısı 6850k mı diyorsun bana zaten 6900k 4000 TL 5960x 4200 TL 200 TL için 6900k almaya gerek yok o yüzden şimdi 6850k kafama yattı gibi tek bir şey kafama yatmadı oda 6 çekirdekli olması 8 çekirdekli ile 6 çekirdekli arasında fark olur mu acaba?
Tabiki resimleri sana atarım fakat sistemi şöyle 2017 mayıs-haziran ayı alabilirim çünkü malum ygs-lys var önümde o yüzden ailemde izin vermez dediğim gibi 2017 mayıs-haziran ayı civarında alabilirim tam kesin değil temmuzda olabilir bilirsin ygs yi sıkıntılı işlerOyun oynayacaksın, yani fark etmez. Render'da fark eder ama öyle ahım şahım değil. 6850K kafana yattıysa ne mutlu banaSistemi ne zaman alacaksın sorabilir miyim ? Sistemin fotoğraflarını eğer çekmek istersen görmek isterim de
Ozaman X99 toplamanız kötü bir fikir olabilir malum AMD Zen mimarisi özellikleri geliyor ve sanırsam 6950X işlemcisini çok az bir farkla yeniyor ve AMD herzaman İntel' den ucuz oluyor.Tabiki resimleri sana atarım fakat sistemi şöyle 2017 mayıs-haziran ayı alabilirim çünkü malum ygs-lys var önümde o yüzden ailemde izin vermez dediğim gibi 2017 mayıs-haziran ayı civarında alabilirim tam kesin değil temmuzda olabilir bilirsin ygs yi sıkıntılı işlerama emin ol toplayınca ilk işim sana resimleri atmam olacaktır hadi kal sağlıcakla
AMD İntel farketmez taraf tutmam fakat mesela ben sistemi şimdi almış olsam 5-6 yıl kullanacğım kullanırken amd çıkarsa neden hali hazırda x99 sistemi bozuyorum ki yani x99 sistemde 5-6 yıl içinde eskiyecek yeni çıkacak olan AMD Zen mimariside 5-6 yıl hatta 10 yıl sonra eskiyecek bilgisayar dünyası böyle o yüzden benim için farketmez ve yeni çıkan AMD Zen mimarisi çok pahalı olacaktır çünkü yeni çıkmıştır ama x99 da oyunları oynatır AMD Zen de oynatırOzaman X99 toplamanız kötü bir fikir olabilir malum AMD Zen mimarisi özellikleri geliyor ve sanırsam 6950X işlemcisini çok az bir farkla yeniyor ve AMD herzaman İntel' den ucuz oluyor.
İşte benim uğraşlarımın sonucuAMD İntel farketmez taraf tutmam fakat mesela ben sistemi şimdi almış olsam 5-6 yıl kullanacğım kullanırken amd çıkarsa neden hali hazırda x99 sistemi bozuyorum ki yani x99 sistemde 5-6 yıl içinde eskiyecek yeni çıkacak olan AMD Zen mimariside 5-6 yıl hatta 10 yıl sonra eskiyecek bilgisayar dünyası böyle o yüzden benim için farketmez ve yeni çıkan AMD Zen mimarisi çok pahalı olacaktır çünkü yeni çıkmıştır ama x99 da oyunları oynatır AMD Zen de oynatır
Sağol senin sayende bişeler kaptık işteİşte benim uğraşlarımın sonucuAdam benle aynı kafada
Ne demek kardeşim, hatta benden büyüksün ağabeyim sayılırsın. Sana bir şeyler katabildiysem ne mutlu banaSağol senin sayende bişeler kaptık işte
Çok sağol kardeşim.Ben de umuyorum o mavi ekransız günleri tekrar çok teşekkürlerNe demek kardeşim, hatta benden büyüksün ağabeyim sayılırsın. Sana bir şeyler katabildiysem ne mutlu banaUmarım mavi ekransız günler geçirirsin, şimdiden hayırlı olsun
Kardeşim bir de senden kasa tavsiyesi istiyecektim sence bu muNe demek kardeşim, hatta benden büyüksün ağabeyim sayılırsın. Sana bir şeyler katabildiysem ne mutlu banaUmarım mavi ekransız günler geçirirsin, şimdiden hayırlı olsun