GTX 1080 Sisteme İşlemci, Sıvı Soğutma ve HDD Tavsiyesi

Bence O.C yapmayacaksan Akasa Venom A20, CM Seidon 240V gibi bir sıvı soğutma alabilirsin. HHD olarak da 2T bulabilirsen Toshiba P300 modeline bakabilirsin. Bulamazsan da WD, Seagete gibi markaların HHD' lerini alabilirsin. İşlemci olarak acelen yoksa biraz bekle. Zira İntelin önümüzdeki günlerde Çekirdek hızları daha fazla olan 7740k ve 7540k diye iki işlemcisini tanıtacak. Muhtemelen Z270 yonga setiyle uyumlu olur. Onları bekleyebilirsin. Ha bu arada twitch veya youtube kanalının linkini buraya atarsın. İzlemekten keyif alırız bizde. :)
O.C yapmayı düşünüyorum. Sonuçta bu kadar para verip tam gücünden faydalanmazsak ayıp olur :) .
P300 aklımdaki bir modeldi . 3 TB boyutundaki P300 380 TL civarına buldum ve almayı düşünüyorum.
Yeni işlemciler 1151 soketine sahip olmıyacak diye duydum. Ama ne olursa olsun ağustos ayını beklemeyi düşünmüyorum.
Şu an twitch üzerinde daha aktif sayılırım ancak linkeri paylaşıyım :)
Twitch
Daylight

İyi şanslar dilerim sayın müstakbel meslektaşım. :) HDD kesinlikle ama kesinlikle Toshiba P300 2TB. Al pişman olursan ben senden alacağıma aynı fiyata söz veriyorum.
İçimi ısıttın müstakbel meslektaşım :) HDD P300 kesinleşti o halde. İşlemci İ7 7700k da kesin. Bi kaldı soğutma :)

İçimi ısıttın müstakbel meslektaşım :) HDD P300 kesinleşti o halde. İşlemci İ7 7700k da kesin. Bi kaldı soğutma :)
Ben Ryzen 7 1700 aldım. İkimizde aynı işi yapacağız haberleşelim mutlaka hangisi hangi konuda daha iyi daha kötü deneyip görelim bakalım test edelim. Sonra burada konu açıp diğer arkadaşlarıda bilgilendirelim.

Ben Ryzen 7 1700 aldım. İkimizde aynı işi yapacağız haberleşelim mutlaka hangisi hangi konuda daha iyi daha kötü deneyip görelim bakalım test edelim. Sonra burada konu açıp diğer arkadaşlarıda bilgilendirelim.
Mükemmel bir fikir. Ben bi alıyım :) Herşeyi yaparız

Mükemmel bir fikir. Ben bi alıyım :) Herşeyi yaparız
Benim ürünler ancak haftaya çarşamba gibi elimde olur. Sinerji hazretleri yarın çalışmıyormuş. Bugün keyfi yatacaklarmış, yarın çalışmayacaklarmış yarından sonra da yetişmez depodan diyor pazartesi anca çıkar dedi. Telefonda konuşmasını bilmez etmezin teki memnuniyetsiz bir adam konuşuyordu silah zoruyla. O sinerjiyi öve öve bitiremeyenlere kızdım şu an. :mad::mad:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı