GTX 1080 Sisteme İşlemci, Sıvı Soğutma ve HDD Tavsiyesi

Benim ürünler ancak haftaya çarşamba gibi elimde olur. Sinerji hazretleri yarın çalışmıyormuş. Bugün keyfi yatacaklarmış, yarın çalışmayacaklarmış yarından sonra da yetişmez depodan diyor pazartesi anca çıkar dedi. Telefonda konuşmasını bilmez etmezin teki memnuniyetsiz bir adam konuşuyordu silah zoruyla. O sinerjiyi öve öve bitiremeyenlere kızdım şu an. :mad::mad:
Hangi şehirdeydiniz? İstanbul'da çok iyi yerler var yapan.

@xFriendly o kadar yardımımıza karşı kızdın demek, canın sağolsun. Madem kızdın o zaman gidip Vatan'dan yüksek fiyata kalitesiz ürün al, sen bilirsin.

@Oğul Deniz Arı sisteminiz şimdiden hayırlı olsun, yayın hayatınızda başarılar dileriz.

@xFriendly o kadar yardımımıza karşı kızdın demek, canın sağolsun. Madem kızdın o zaman gidip Vatan'dan yüksek fiyata kalitesiz ürün al, sen bilirsin.

@Oğul Deniz Arı sisteminiz şimdiden hayırlı olsun, yayın hayatınızda başarılar dileriz.
Ürünler aynı oluyor kalite farkı yok fiyat farkı oluyor. Yani kızdım çünkü kargom hala çıkmadı yola aradığımda adam akıllı ilgilenen yok. Kargo bana gelmeden geri iade süreci olan 15 gün zaten bitmiş olacak oldu ki iade etmek istersem. Yani o kadar para verdim 7000.00 TL'ye yakın adam akıllı muhattap bile yok. Ellerinde ürün var ancak pazartesi kargoya vericez diyorlar başka bir şey demiyorlar. İster istemez insan sinirleniyor. Bu kadar bekleyeceğimi bilseydim az daha bekler hepsini vatandan isterdim en azından muhattap olan birileri olurdu.

Başarılar dilerim. Önerim sıvı soğutma olarak NZXT Kraken x62 ve Corsair H115 i modeli, 280mm'lik radyatörler hem sessizlik hemde performans açısından ideal tercih olur.
NZXT Soğutma İ7 7700k ve P300 3TB almaya karar verdim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

NZXT Soğutma İ7 7700k ve P300 3TB almaya karar verdim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Alınan bileşenler i7 7700K , NZXT Kraken x62 ve Seagate Barracuda 2TB

Alınan bileşenler i7 7700K , NZXT Kraken x62 ve Seagate Barracuda 2TB

Selamlar kraken x62 aldınız mı ? yükte ve boştaki değerlerini söylermisiniz ? bendeki x62 krakende yükte 64-65 boşta 35-45 arası değerlerde cihazda overclok yok ayrıca

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı