GTX 1080 Ti hala alınır mı?

3 fanlı modeller çoğunlukla daha iyi soğutuyor. Resimde attığınız kart referans dediğimiz kart. Tabikii 3 fanlı modelleri tercih etmeniz soğutma açısından daha iyi. Şahsi görüşüm.

Fe kart bu.

Üç fanlı almanız yararınıza olur. Blower fan ise almanı önermem.

1000-1200 tl farkına 3060ti alınabiliyomuş. Kafam karıştı şimdi, siz olsanız ne yapardınız ? Kafa kafaya aslında performans olarak.

Alinsin ya Elimde 1080Ti FE ve 1080 var, satmaya calisiyorum. Sadece 1 ay mining'de (birak yuksek sicagi, normal olmasi gereken sicakliga bile ulasmayacak sekilde) kullandim, sonra dolaba kaldirdim duruyor aylardir elimde

İkinci elde 5K gibi bir fiyatı var. Acayip güç tüketiyor ve çok eski. RX 6600 almanızı öneririm 2. el. Ayrıca %90 mining kartı.

1000-1200 tl farkına 3060ti alınabiliyomuş. Kafam karıştı şimdi, siz olsanız ne yapardınız ? Kafa kafaya aslında performans olarak.
Ben olsam yeni piyasaya sürülecek GDDR6X bellekli olan 3060 Ti modellerinin sıfırını alırdım. Ancak ekonomik durumunuz buna müsade etmiyorsa tabii ki 3060 Ti tercih edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…