PsychoG
Hectopat
Daha fazla
Çok teşekkür ederim ama en başında aklımda olandan sapmıştım. Yarım saat evvel, uzun bir araştırma sonucunda ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING modelini aldım. Gereği halinde satış sonrasının önemini müşterilerden de biliyorum, o burada var. Bir de sıkıntı çıkabiliyor yurt dışı alışverişlerde.Buyrun 3000 TL GTX 1080 Ti. Boşuna 1000 TL fazla para vermeyin. Soğutma sistemi de gayet kaliteli.
https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-GDDR5X-Technology/dp/B06Y15DWXR/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1511269510&sr=1-1&keywords=gtx+1080+ti&refinements=p_n_shipping_option-bin:3242350011
Geriye ilerde gereği halinde yada elimdekileri iyi değerlendirebildiğim zaman 7. nesil işlemcili bir sistem ile mevcudu güncellemek kaldı.
Elime ulaştığında kendimce değerlendirmemi yapar buraya da yazarım. Herkese yardımları ve yol göstericilikleri için çok teşekkür ederim.
-Son olarak özellikle şu programla cihazı önce bir test yap gibi bir durum var mı söyleyebileceğiniz?
@Frosa Biraz evvel kart elime ulaştı. Taktım denedim her şey çalışıyor fakat GTA V'e girmeye çalışırken yada War Thunder oyununda test atarken falan yeniden başlıyor bilgisayar. Tak diye HDD'den ses gelip kapanıyor PC
Son düzenleme: