GTX 1080 Ti için 600W 80+ PSU yeter mi?

Çok teşekkür ederim ama en başında aklımda olandan sapmıştım. Yarım saat evvel, uzun bir araştırma sonucunda ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING modelini aldım. Gereği halinde satış sonrasının önemini müşterilerden de biliyorum, o burada var. Bir de sıkıntı çıkabiliyor yurt dışı alışverişlerde.
Geriye ilerde gereği halinde yada elimdekileri iyi değerlendirebildiğim zaman 7. nesil işlemcili bir sistem ile mevcudu güncellemek kaldı.

Elime ulaştığında kendimce değerlendirmemi yapar buraya da yazarım. Herkese yardımları ve yol göstericilikleri için çok teşekkür ederim.

-Son olarak özellikle şu programla cihazı önce bir test yap gibi bir durum var mı söyleyebileceğiniz?

@Frosa Biraz evvel kart elime ulaştı. Taktım denedim her şey çalışıyor fakat GTA V'e girmeye çalışırken yada War Thunder oyununda test atarken falan yeniden başlıyor bilgisayar. Tak diye HDD'den ses gelip kapanıyor PC

Son düzenleme:
Biraz evvel hx1200 ile denedim kapanmadan çalıştı. Tekrar kendi güç kaynağımı taktım aynı testte anında kapandı. Arızalı olduğunu sanmıyorum ama şöyle bir husus var: Benim kart 1080 ti overclocked versiyon. Belki tdp değerleri normal 1080 ti’ye göre daha yüksektir. Baktım ama Asus’un kendi sitesinde de başka yerde de göremedim güç değerlerini. Tavsiyeler var o da tartışmaya açık...

Vatan’dan 6 taksit ile Hx 1200 80+ Platinyum almayı düşünüyorum 1150 tl civarına. Sizce uygun mu?

HX 1200 overkill durumuna girer. Para sizin paranız elbette, ancak ben FSP Hydro G 750 öneririm.

Fiyat çok çok uygun ama dediğim gibi, 850W ile sıkıntı yaşayan da olmuş riskli olmayacak mı? Bir de sistemi yakın zamanda 7. nesile geçirmeyi de düşünüyorum şimdi yetse o zaman da yetecek mi? Aşağı yukarı aynı sistem planımdaki.

Eski sistemimi sattım, elimde sadece kasa ve Thermaltake Toughpower 850W PSU kaldı.
Yeni sistem olarak i7-7700K, Hyper 212X Soğutucu, Asus Z270E anakart, 64 GB RAM ( 4 X Gskill Trident Z 16 GB), 4K Samsung 28" monitör aldım."
Belki etik değil ama dikkat çekmek istediğim nokta özellikle burası. Şu an imzamdaki cihazdan ziyade kısa vadede elime geçecek işlemci anakart ve önbellekler bunlar yada çok yakınları olacak.
Şimdi şu işi bana lütfen bir anlatın zira şu haliyle aklıma yatmıyor ama haklıysanız da 579 lira gibi bir para da fazladan vermek istemem şu dönemde. Ürünü de burada buldum, site güvenilir midir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı