PsychoG
Hectopat
Daha fazla
Öyle bir ana denk geldi ki muhabbet çok fena arada kaldım. Mebla ciddi bir mebla, benim için radikal bir karar bu. Vatan Bilgisayar'dan alacağım ürünü. Yani genelde satış sonrasında üzmediler. Belki biraz samimiyetim olduğundandır buradaki mağaza ile. İşin kötü tarafı şu an eğer yok istemiyorum dersem mahçup olacağım insanlar da var. Sipariş geçildi, şimdi bir değişiklik nahoş kaçabilir.
Önerdiğinizi forumu detaylıca okuyacağım. Genel bir araştırma yapmıştım. Marka model yazıp internette şikâyet demeye gelmiyor, her şeyden bir miktar şikâyet var. Öyle de olunca bir şey alınmıyor. Her yerde gömdükleri bir marka gibi de görünmeyince gözüme vaziyet bu oldu.
Dahil olup bilginizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Sizin de bir yorumunuz olur mu bu Zotac ile ilgili acaba?
Başka bir konuda konuşmuştuk bu durumu. Konuyu atayım şöyle: ZOTAC Neden Önerilmiyor?
Önerdiğinizi forumu detaylıca okuyacağım. Genel bir araştırma yapmıştım. Marka model yazıp internette şikâyet demeye gelmiyor, her şeyden bir miktar şikâyet var. Öyle de olunca bir şey alınmıyor. Her yerde gömdükleri bir marka gibi de görünmeyince gözüme vaziyet bu oldu.
İşlemciniz 4K'da GTX 1080Ti'ı besleyecektir... Ayrıca sistemde kullandığın PSU oldukça verimli. Yeterli gelecektir. Siz en azından yükseltme amaçlı i7 4790K almanızı öneririm. Bu sayede ileriye dönüklük açısından da bir yatırım olur...![]()
Dahil olup bilginizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Sizin de bir yorumunuz olur mu bu Zotac ile ilgili acaba?