GTX 1080 Ti Sistem Toplama

Öncelikle merhaba.Süreki ban yediğimden ötürü cevap yazamadım.İnşallah gene yemeyiz özeniyoruz ama.Farklı sebeplerden ötürü farklı bir sistem toplamak zorunda kaldık.Bugün topladık sistemi.R5 1600 ve GTX1080'e sahip bir kasa.Diğer bütün parçalar aynı sadece kasayı RC-04 olarak değiştirdik.Sistemi yarın sabah 11 gibi alabileceğimizi söylediler.O zaman resimlerini atabilirim.

Öncelikle diğer yerler olarak teknobiyotik ve sinerjiden yaklaşık 300 TL gibi bir fiyat fazlalığı var Vatan Bilgisayar'ın,ancak iş taksitlendirmeye geldiği zaman Vatan Bilgisayar'a göre 200 300 TL fazla fiyat çıkardılar.Zaten alamıyordum farklı nedenlerden ötürü çok önemli değil o.

Vatan Bilgisayar üzerinden bakmıştım hala stoklarda bulunmuyor.

@Nazım Paşa Dün konuya yazdığın yazıyı okumuştum fakat cevap yazamadım.İlk defa konusuna mesaj yazdığın bir insana bu denli hakaret etmek için ne yaşadığın hakkında en ufak bir fikrim yok.
@Jira 'nın da dediği gibi sadece bu işlerle uğraşmayıp trenlere bakmam bu konuya verilebilecek en mantıklı cevap alkışlıyorum sizi :)
Gereksiz konuları geçtiğimize göre bu sitede ilk olarak i3 7100 ve rx480 adlı bir konu açtım diye hatırlıyorum.Şuanda topladığım sistemi aşşağıya yazıyorum.
  • MSI GTX1080 GAMING X
  • CORSAIR CARBIDE SPEC-04 600W 80PLUS
  • RYZEN 5 1600
  • ASUS STRIX B350-F GAMING
  • CORSAIR VENGEANCE 16GB 3200MHZ RED LED
  • CORSAIR FORCE 120GB
  • WD 1TB 7200RPM
  • ASUS 24" VG248QE 1MS 144HZ
Belli bir süre sonra ekleme yapmayı düşünüyorum.Dediğim gibi yarın sabah 11 civarı bilgisayarı alıcaz o zaman resimlerini atabilirim.
Hayırlı olsun şimdiden. İyi günlerde kullan :)

Hayırlı olsun şimdiden. İyi günlerde kullan :)
Teşekkür ederim.
IMG-20171001-WA0009.jpeg

Sistemi aldık.Windows'un son sürümünü güncellemeleri ve sürücüleri kurdum.Şuan anakarttan RAM'ler 3200MHZ e ayarlanmıyor. Bide CPU soğutucunun ledleri yanmıyor.Bildigim kadarı ile Ryzen 5 1600'deki soğutucunun ledleri var.Anakartın 0224 yanlış hatırlamıyorsam sürümünde ramler 3200mhzde sorunsuz çalışmıştı.Hazır herşeyi güncellemişken anakartı da güncelledim.Şuan ki versiyonu 0922 ve bu versiyonda 3200mhzde çalışmıyor.Websitesinde 0224 sürümü yok,0221 sürümü var onuda yüklerken uygun değil hatası veriyor.1 haftalığına bilgisayarı köşeye kaldırdım farklı bir yerdeyim o zamana kadar sorunum çözülür inşallah.

Arkadaşlar anakarti ilk bios sürümüne nasıl çevirebiliriz? Böyle birşey mümkün mü acaba?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı