İnsanlara gereksiz deme hakkınıda size kim veriyorsa artık onu da merak ettim.Ne kadar gereksiz varsa toplanmis konuya.
@Ichimaru
Bunun dışında, iki adet GTX 1080 Ti'yı İ5 6500'ün kollarına mı bırakacaksın?
İki 1080 Ti'yi i5 6500 ve Everest PSU'ya emanet ederse olacaklar var. İşlemciniz yetersiz kalır, almayın.
@urdan gerçekten kimsenin dikkatini çekmemiş.i5 6500 bu tür bir SLI'ı kaldıramayabilir yani sistem darboğaz yaşayabilir.
Yani SLI yapcaksan biraz daha yüksek PSU almanı öneriyorlar. Ben 750W yeter dedim ama burda 800 ila 950W öneriliyor.Here is Guru3D's power supply recommendation:
- Nvidia GeForce GTX 1080 Ti - On your average system the card requires you to have a 600~650 Watts power supply unit.
- Nvidia GeForce GTX 1080 Ti SLI - On your average system the card requires you to have a 800~950 Watts power supply unit.
Bu kadar ciddi rakamlar söz konusu iken bunların çokta bir sey değiştireceğini sanmam açıkçası. O yüzden 800W 80+ Gold sertifikalı PSU işini görür.Şimdi 800-950 W demiş ancak bunu neye göre demiş? 80+White mı, Bronze mu, Silver mı, Gold mu, Platinium mu yoksa Titanium mu?
Bu kadar ciddi rakamlar söz konusu iken bunların çokta bir sey değiştireceğini sanmam açıkçası. O yüzden 800W 80+ Gold sertifikalı PSU işini görür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.