GTX 1080 TI ve RYZEN 7 1800X Sistem Önerisi

BayFreedick

Hectopat
Daha fazla  
Şuanda elimde 9500 TL'lik bir bütçe var. Bu bütçeyi aşmadan bir sistem toplamak istiyorum. Şuanda elimde bu kadar var fakat birkaç hafta içinde eksikleri tamamlayarakta alabilirim.

GTX 1080 TI ve Ryzen 7 1800X içerecek bir sistem istiyorum. Diğer parçalardan kısarak veya ilerleyen haftalarda almak kaydıyla önerilerinizi bekliyorum. Sisteme monitörde dahil olmalı. Sistemi başta render, montaj daha sonra oyun amaçlı kullanacağım. Hepinize şimdiden teşekkürler =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun. Sıvı soğutma ile 9500 oluyor.
1080 ti için firmaların özel tasarımlarını beklemenizi tavsiye ederim. Hem daha ucuz olacaklardır. Soğutucularında AM4 soket parçaları yaygınlaşacaktır.
upload_2017-3-27_15-16-28.png

@Fatih ŞENGİL Büyük yazdığım için yasaklanmış üyeliğim buradan devam sorayım hocam sorumu şöyle bir sistem yapmıştım (sistem ekte) dünden forumdan önerilerle bunu nasıl 10kya kadar nasıl kısabiliriz performansda düşme olmadan. Veya eksikleri varmı acaba sistemin?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    36,2 KB · Görüntüleme: 356
GTX 1080 TI ve Ryzen 7 1800X sistemi 1080p monitörde mi kullanacaksınız? Yapmayın, etmeyin..

@Fatih ŞENGİL Büyük yazdığım için yasaklanmış üyeliğim buradan devam sorayım hocam sorumu şöyle bir sistem yapmıştım (sistem ekte) dünden forumdan önerilerle bunu nasıl 10kya kadar nasıl kısabiliriz performansda düşme olmadan. Veya eksikleri varmı acaba sistemin?

Kasa, Güç kaynağı ve SSD parçalarını biraz kısabilirsiniz bence. 10k ya kadar düşer mi emin değilim ama.

Topladığınız sistem KDV hariç 9500 TL tutuyor? Roze arkadaşımızım dediği gibi 1080p küfür gibi

Sistem 9500tl ye sığmıyor. Monitör olarak da kısamam GTX1080ti gibi bir ekran kartına 2k 144hz altı monitör yakışmaz. Mecburen sistemi 2 farklı siteden topladım ve işlemciyi Ryzen 1700x yaptım. Hatta ancak 9693tl oldu. 1-2 yerden daha kısılabilir.
upload_2017-3-27_21-39-47.png

upload_2017-3-27_21-40-1.png

@Erdem_Özdemir Hocam 11K ya kadar çıkarsak ryzen 1800x koyabiliriz sanıyorum. Monitör olarak şöyle düşündüm şuan için idarelik bişey alıp daha sonra 4K bi monitör almayı planlıyordum. Öyle nasıl bir sistem yapabiliriz 11K ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı