GTX 1080 Undervolt Yapma

slmnblvck

Kilopat
Makaleler
1
GTX 1080 ekran kartına MSI Afterburner ile Undervolt nasıl yapılır? Ctrl+F yapıp bi' ayar düzenledikten sora videolardaki sonuca ulaşamıyorum. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu site'de ayarlar verilmiş, Uygulayabilirsiniz.

GTX 1080 ekran kartına MSI Afterburner ile Undervolt nasıl yapılır? Ctrl+F yapıp bi' ayar düzenledikten sora videolardaki sonuca ulaşamıyorum. Ne yapmam gerek?
Ekran kartının modeline göre düzgün çalışması gereken voltaj değeri farklıdır fakat kolay bir şekilde 1000mV ye düşürebilmeniz lazım. Sorun nedir?

Burda 700den 1250e kadar nasıl hepsini ayarlamam gerek ?

ca39debe-3287-4b7d-ac52-941f26307d1d.jpg

Ekran kartının modeline göre düzgün çalışması gereken voltaj değeri farklıdır fakat kolay bir şekilde 1000mV ye düşürebilmeniz lazım. Sorun nedir?

Msi Aero 1080 Oc modeli. Kartımda hiç bir sorun yok. Sadece boşuna merak işte yaparsam ne olur, nasıl olur. Hangi Voltaj ile Hızlanırma yaparsam etkili soğutma elde ederim? 700 voltaj ile 1700+ ile denemek istiyorum. Şuan işteyim, akşam bazı kararlarımı denicem. Varmı özgün önerileriniz?

Tamamdır.
0.931v ile 1999MHz Core Clock ayarladım ve mükemmel durumda çalışıyor (y)

Edit: Başarısız Oldu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı