GTX 1080 ve i7 6700 Sistemde Düşük FPS Sorunu

57'Alay

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar diğer oyunlarda YouTube’da izlediğim sistemdeki gibi yaklaşık FPS alıyorum ama bu BF1 ve BF5 oyunlarında düşük FPS alıyorum diğer sistemlere baktığım kadarıyla BF1'de 90-80 arası alırken BF5'de 70-80 catışmalarda 65'i bile görüyor multiplayerde GTA 5 ultra 80-65 gibi alıyorum. Hitman 2'de 130-85 arası, Rainbow 90 FPS, CSGO 250-180 arası, Fornite 155-90 arası alıyorum. Monitör 144 Hz 1080P biliyorum tam gücünü göstermese de 2K kartı olsa bile bu oranlar normal mı aşağıdaki link başka bir birine ait işlemcisi vs farklı ama bu kadar fark ettirebilir mi bir işlemci ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör 144 Hz 1080P biliyorum tam gücünü göstermese de 2K kartı olsa bile bu oranlar normal mı aşağıdaki link başka bir birine ait işlemcisi vs farklı ama bu kadar fark ettirebilir mi bir işlemci ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ettirebilir.

İşlemci çok fark ettirir özellikle 1080P de.
2K monitör geçmek mı cözüm olur ? Çünkü DSR açtığımda 2560x1440p yaptığımda 60-70 arası FPS alıyorum gerçek 2K böyle fps verirse almaya hiç gerek yok diye düşünüyorum işlemciyi felan değiştirmediğim sürece sanırsam değil mi ?
2 k ya geçmenizi tavsiye ederim i7 6700 le 8700 arasında çok fark var.
[BGCOLOR=rgb(254, 254, 254)]2K monitör geçmek mı cözüm olur ? Çünkü DSR açtığımda 2560x1440p yaptığımda 60-70 arası FPS alıyorum gerçek 2K böyle fps verirse almaya hiç gerek yok diye düşünüyorum işlemciyi felan değiştirmediğim sürece sanırsam değil mi ?[/BGCOLOR]

Son düzenleme:
1080P kal ama bence 6700 değiştirmeye değmez ya biraz daha yeni nesil parçaların çıkmasını bekle 1den 3e atlamak yerine 1den 5e falan atlarsın seviye olarak.
anladım şuan 2K alırsam dahada düşücek FPS' sanırsam benim gönlümde dediğiniz gibi 1080p de kalıp yeni seri cıktığında almak istiyorum ama şuanki donanımlarla en iyi perfonmas böyle sanırsam .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı