GTX 1080 ve R7 1700 sistem GPU ve CPU kullanımı düşük

Xankai Sofestai

Kilopat
Adsız4.png

Adsız3.png

adsız 2.png

Adsız.png

CS:GO ve LOL FPS Değerleri resimlerde gördüğünüz gibidir. Düşük FPS aldığımı iddia etmiyorum ancak CPU ve GPU kullanımları %30-20 gibi seviyelerde kalınca sanki daha yüksek FPS alabileceğim algısı oluşuyor. Sizden ricam bu kullanımları arttırmanın bir yolu var mı söyler misiniz daha yüksek FPS'lere çıkabilir miyim bu sistemle? Lütfen konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olsun.

Dosya Ekleri

• Adsız3.png
    Adsız3.png
    181,7 KB · Görüntüleme: 37
Eki Görüntüle 569905

Eki Görüntüle 569907

Eki Görüntüle 569908

Eki Görüntüle 569909

CS:GO ve LOL FPS Değerleri resimlerde gördüğünüz gibidir. Düşük FPS aldığımı iddia etmiyorum ancak CPU ve GPU kullanımları %30-20 gibi seviyelerde kalınca sanki daha yüksek FPS alabileceğim algısı oluşuyor. Sizden ricam bu kullanımları arttırmanın bir yolu var mı söyler misiniz daha yüksek FPS'lere çıkabilir miyim bu sistemle? Lütfen konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olsun.
LOL bilgisayarı yoran bir oyun değil, CS GO'da zaman zaman böyle droplar sık görülüyor bence testleri başka oyunlarda yapmalısınız, grafikleri ağır oyunlarda. Ben RX 480 kullanıyorum CS GO'da çoğu zaman %60 seviyelerinde GPU kullanımı.

Ekran kartının %98 %99'a varacağı oyunlarda denemeniz lazım. Screenshot aldığın oyunlarda GPU kullanımı düşük olması doğal bendeki değerlerde bu şekilde çünkü.

LOL bilgisayarı yoran bir oyun değil, CS:GO'da zaman zaman böyle droplar sık görülüyor bence testleri başka oyunlarda yapmalısınız, grafikleri ağır oyunlarda. Ben RX 480 kullanıyorum CS:GO'da çoğu zaman %60 seviyelerinde GPU kullanımı.

Yormadığının farkındayım ancak benim derdim 300 FPS'te sabit kalamaz mı mesela onu sorguluyorum.
Arkadaşlar sorum yanlış anlaşıldı galiba örneğin 195FPS'ye düşüyor LOL'de (öyle değil ancak diyelim ki ben 260Hz monitör kullanıyorum bu değere düşmesini istemiyorum hep 260 üstü kalmalı benim için ).

yormadığının farkındayım ancak benim derdim 300 fpste sabit kalamaz mı mesela onu sorguluyorum.
Arkadaşlar sorum yanlış anlaşıldı galiba örneğin 195fps'ye düşüyor LOL'de (öyle değil ancak diğelim ki ben 260HZ monitör kullanıyorum bu değere düşmesini istemiyorum hep 260 üstü kalmalı benim için ).
Sabit 300FPS veya 260FPS'e kilitleyin, CPU ve GPU kendini ona göre ayarlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı