CS:GO GTX 860M Düşük CPU ve GPU Kullanımı

Daha fazla  
Sınav maratonu sonrasında CS:GO atayım dedim FPS değerleri normal değildi. Afterburner'la test ettim ve CPU ve GPU kullanımının düşük olduğunu fark ettim. Call of Duty 4 MP'de değerler biraz daha normal; GPU %82 CPU %58 civarı seyrediyor. Arkaplanda herhangi bir şey açık değil kullanımı takip ediyorum. CS:GO'da problem mi var, yoksa güncellemelerle oyun değişti mi? En son geçen sene oynadığımda 90 FPS'den aşağı inmiyordu laptop, şimdi 60-90 arası ve takılmalar oluyor. Bu arada laptop ve Nvidia güç ayarları yüksek performansta.
İşlemci: i5 4210H 2 çekirdek 4 3.5GHz, RAM: 8GB 1600MHz DDR3.

Adsız.png
Adsız1.jpg

Son düzenleme:
Sınav maratonu sonrasında CS:GO atayım dedim FPS değerleri normal değildi. Afterburner'la test ettim ve CPU ve GPU kullanımının düşük olduğunu fark ettim. Call of Duty 4 MP'de değerler biraz daha normal; GPU %82 CPU %58 civarı seyrediyor. Arkaplanda herhangi bir şey açık değil kullanımı takip ediyorum. CS:GO'da problem mi var, yoksa güncellemelerle oyun değişti mi? En son geçen sene oynadığımda 90 FPS'den aşağı inmiyordu laptop, şimdi 60-90 arası ve takılmalar oluyor. Bu arada laptop ve Nvidia güç ayarları yüksek performansta.
İşlemci: i5 4210H 2 çekirdek 4 3.5GHz, RAM: 8GB 1600MHz DDR3.

Eki Görüntüle 405304Eki Görüntüle 405310
Serverde en az 15 kişi var değerleriniz gayet normal. Ve bir süre yazamayacaksınız galiba :D

Birebir aynı problemi yaşıyorum.
CPU ve GPU yeterince kullanılmıyor. Bundan 2 yıl öncesine kadar 320 fps e kadar sabit olarak oynayabiliyordum.
Ne yapacaksın 60 fps den fazlası diyenler için; monitörüm 100 Hz e Hız aşırtılmış durumda. Bu nedenle 100 fps altında lag oluşturuyor.
Fps genelde 70-120 arasında sürekli dalgalı. ( rekabetçi , topluluk, botlarla , botsuz çevrimdışı farketmeksizin)
Ve garip bir şekilde oyunun ayarlarını olabilecek en yüksek hale bile getirsem fps düşmüyor da artmıyor da.

Isı değerlerim 70-85 derece. Termal macunum yeni ve gayet kaliteli.
Driverlar güncel.
Variency 0.3-1 ms arasında.

Bu sorun da sadece CSGO oyununda var. GTA 5 Very High ayarlarda bile 80 fps sabit alabiliyorken bu oyunda neden bu halde hala çözemedim.

İ5 4200H
GTX850M
8 GB DDR3
Windows 10 Pro

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı