Consistently1170
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Kartı 2. el olarak aldım. Denediğim oyunlarda gözle görülür FPS artışı falan sağladı çoğu oyunu bir süre boyunca da oynamaya devam edebiliyorum. Fakat bir süre sonra ekran donup mavi ekran VIDEO_TDR_FAILURE nvlddmkm.sys hatasını alıyorum. Şu anda cpum darboğaz yapıyor falan sorun darboğazdan kaynaklı mı değil mi bilmiyorum. Grafik kartının %100 arızalı olduğuna da emin olamıyorum çünkü oyunlarda sıcaklık değerleri - Kullanım değerleri - verdiği FPS artışı falan normal ve güzel bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim şu an kullandığım işlemci i5 4460. 1080p FurMark testini de ekleyeceğim
Ek olarak kartı ilk aldığımda DDU ile eski kartın sürücüsünü silip öyle bu kartın yüklemesini yapmıştım. Şu anda format atıp temiz şekilde kurdum fakat formattan önceki zaman bile daha az mavi ekran veriyordu.
Ek olarak kartı ilk aldığımda DDU ile eski kartın sürücüsünü silip öyle bu kartın yüklemesini yapmıştım. Şu anda format atıp temiz şekilde kurdum fakat formattan önceki zaman bile daha az mavi ekran veriyordu.