GTX 1080 Windows 10 Güncelleme Sonrası Performans Düşüklüğü Sorunu

gokhan16

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
7
Selamlar.
17 Mayıs tarihinde Windows 10 güncellemesini yaptım. Yaptıktan sonra userbenchmark.com sitesinin uygulaması ile benchmark yaptım. Görünen duruma göre oyun kategorisinde yüzde beş masaüstü ve veri merkezi kategorilerinde yüzde 10 derecesinde kaybımın olduğunu gördüm. Yüklediğim 1 ay önceki benchmark testinde sonuçlar çok daha iyi . Bu durumun işletim sistemi güncellemesi ile bir bağlantısı var mıdır? Performans iyileştirmeleri için tavsiyeleriniz nelerdir?
İyi Sosyal'ler.

Eski;

eski.png


Yeni;

yeni.png
 

Dosya Ekleri

  • yeniii.jpg
    yeniii.jpg
    878 KB · Görüntüleme: 1.088
Oynadığın oyunlarda FPS'den memnunsan böyle sitelere aldanma. Şahsen güvenmiyorum bunların testlerine.
Güvenmeme sebebin nedir? Geçerli bir sebep ise güvenebileceğim bir yazılım ve ya site önerebilir misin?
Bir şey olmamıştır merak etme :)
Merak ettiğimden değil hala çok iyi gözüküyor performans olarak sadece ufak bir şeyin büyümeden önüne geçebilmek için.:sinsi:
 
Daha önce 150FPS aldığın oyundan şu an 100FPS mi alıyorsun? Nedir bu endişe anlamadım ki. Bana da düşük performans gösteriyor o site, ama sistem canavar gibi.
 
Daha önce 150FPS aldığın oyundan şu an 100FPS mi alıyorsun? Nedir bu endişe anlamadım ki. Bana da düşük performans gösteriyor o site, ama sistem canavar gibi.
Diğer arkadaşa da cevap olarak yazdığım gibi ufak bir şey büyümesin endişem bu ve yazdığım gibi FPS düşüklüğü gibi bir konudan bahsetmedim . WIN10 güncellemesinden sonra oldu bu durum onunla ilgisi var mıdır ve ya aynı durumu yaşayan var mı? Bu ve bunu gibi sorulara cevap bulmak için açtım bu konuyu. Ayrıca teknoloji gelişiyor sisteminin eskimesini istemiyorsun anlıyorum ama eskiyor bunu kabullenmek lazım diye düşünüyorum. Sitenin düşük performans gösterdiği sitemini hangi site ve ya uygulama "Canavar" gösteriyor söylersen bizde bakalım o siteye. Teşekkürler cevap için.
 
Siz hala bir sitenin sizin sisteminizi onaylamasını bekliyorsunuz. Ben Allaha şükür yeterince bilgiye sahibim sistemime "Canavar" demek için. Size anlatmak istediğim o tür siteler sadece belli başlı algoritmalar üzerinden size puanların sonucunu veriyor. Güven duymuyorum sadece o kadar. Sistemim test sonuçları imzamda mevcut.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı