- Makaleler
- 3
Coil whine garanti dışı değil miydi ya şans gibi yani
Bağzı markalar biebir değişim yapıyor diye duymuşluğum var fakat birkaç kişinin yorumlarını okuduktan sonra artık pekde inanmıyorum.Coil whine garanti dışı değil miydi ya şans gibi yani
Bizzat servis garanti kapsamında olduğunu söylüyor fakat durum ortada çok fazla geldiği için herhalde bakkal dükkanından da anca bu kadar dönüş oluyor.Coil whine garanti dışı değil miydi ya şans gibi yani
Peki size 600W'lik modeli tekrar verdilermi yoksa değiştirmedilermi ?Videoda zaten bariz. Kulaklıkla izleyince anlamamak imkansız. Servis uğraşmak istemiyor belli. Benimde bir kere PSU servise 600W gönderdim 500W olan başka modelini geri yollamışlar. Nasıl bir dikkatsizliktir anlamıyorum. Birde sonradan beklemiştim tekrar geri 600 versinler diye. Merak eden olursa Xmateg 600W 80+ PSU.
Direk sıfır ürün olarak geri 600W verdiler. Aynı marka model birebir. Giden zaman oldu. 15 gün bekledim garantiye gidince ilk. Sonra elime gelen 500W itiraz ettim hemen. Dediler beyefendi tekrardan yollayacağız. Garanti ne derse ona göre değişim veya ürünün aynısını sıfır olarak vereceğiz dediler. B,ir 15 gün daha bekledikten sonra sıfırını verdiler. Vatan bilgisayar'da yaşadım olayı.Peki size 600W'lik modeli tekrar verdilermi yoksa değiştirmedilermi ?
ASUS ROG serisinde bu değerler daha düşük olabiliyor.Benzeri bir ses benim MSI Gaming X 1060 3GB'dan çıkıyor, rahatsız edici kadar yüksek sesi olmadığı için önemsemedim. Bu olay sadece sesten ibaret. Ben halan daha MSI Gaming X tasarımının en iyi GPU tasarımı olduğunu düşünüyorum, rakiplerinin 68-70 dereceleri gördüğü yerlerde 62 dereceyi geçmeyen kart üretmişler. <3
ASUS ROG serisinde bu değerler daha düşük olabiliyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.