Gtx 11XX beklenir mi?

metehanibis99

Hectopat
Öncelikle merhabalar bölümümde kullanmak aynı zamanda da oyun oynamak için bir bilgisayar topluyorum. (Merak edenleriniz varsa bölümüm yazılım mühendisliği.)Hyper X 3200 Mhz 16 GB RAM, Ryzen 2700x, 970 serisi SSD ve HDD aldım. Ekran kartı olarak MSI Gaming X 1080 düşünüyorum fakat Asus Rog Strix 1080 de olabilir, Asus 600 TL daha pahalı. Aradaki farka değer mi? Anakart hakkında ise bir bilgim yok açıkçası. 1100 serisi beklenir mi fiyatı ne olur bilginiz var mıdır? Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Doları bu kurdan almak ne kazandırır bilemem. Hazır rezerv varsa işine yarayacaktır.
Çok kazandırır, merak etme. Daha 1 hafta önce Dolar 4,50 TL oldu adlı açtığım konuda, bu kuru arayacağımızı söylemiştim. Daha 1 hafta geçti ve dolar 15 kuruş arttı ve yine söylüyorum, 1 ay sonra bu kuru da arayacağız.

Doları bu kurdan almak ne kazandırır bilemem. Hazır rezerv varsa işine yarayacaktır.
Olay zaten kazanması değil. Biz paranı dövize çevir derken parana para kat diye söylemiyoruz. Tam tersine paran durduğu yerde eriyor. Erimesin diye döviz al diyoruz. Ayrıca dolar biraz spekülatif dalgalanmanın daha az olduğu sterlin öneririm.

Dolarla kazanmak eskidendi. Eskiden doların 5-10 kuruş artması bile büyük bir olaydı, dolar alıp satmak kumar sayılırdı. Yükselişler kalıcı olmaz sert düşüşlerle normal seviyelere dönerdi, döneceği bilinirdi. Şu an kağıt üzerinde kazanıyor gibisin ama aslında durum öyle değil, doların 2-3 liraya inme gibi bir ihtimali olsa, endişeni anlarım ama artık o eski tatlı günlerde değiliz. Paranın ve emeğinin değerini kaybetmemen için yatırman gerekli. :) Panik etmene de gerek yok, "müdahele"ler ile 5-10 kuruş indirebiliyorlar ama en fazla 1-2 saat durabiliyor. Bu tekrar 4.80lere dönüp çok daha güçlü bir aparkat darbesi vuracağı gerçeğini de değiştirmeyecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı