GTX 11xx serisi beklenir mi?

Myusuft27

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522781251
Yakın zamanda oyun ve render amaçlı bir PC toplamayı düşünüyorum. Normalde ilk başta GTX 1060 6GB alıp 2-3 yıl sonra GTX 11/20 serisinden bir ekran kartıyla değiştirmeyi düşünüyordum. Fakat bildiğiniz gibi dolar fırladı ve daha çok artacak gibi. Yani büyük ihtimalle GTX 11/20 serisinin orta seviye ekran kartları bile 3000₺‘den satılacaktır. Diğer bir planım ise şimdi 1070/1070 Ti alıp 4-5 yıl değiştirmemek. Oyunları 1080P ultra-high-medium da oynasam yeter. Bu dediklerime göre hangi seçeneği önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1070Ti düşünürseniz eğer Manli GeForce® GTX1070Ti 8GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (5RGHDPPP-F378G) bakmanızı öneririm. 11/20 serisi olarak yorumlayacak olursam eğer dolar kuru artmaya devam edecek gibi gözüküyor ve yeni ekran kartlarının fiyatı ne olur bilemem. 10xx serisine göre %15 - %25 daha fazla performanslı olacakları söyleniyor. Bilgim bu kadar ile kısıtlı maalesef. Ama ben olsam bekler ve para biriktirmeye devam edip yeni seriyi alırdım. Gönlünüzce olsun, esen kalın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı