Markswn
Hectopat
NVIDIA ayarlarında yüksek performans modu açıksa normaldir.
Nasıl ayarlayacağım onu.
NVIDIA ayarlarında yüksek performans modu açıksa normaldir.
MSI Afterburner ile kartınızın boşta ki frekans ve fan RPM değerlerini paylaşırsanız iyi olur. Frekans takılmış olabilir. 3080 boşta fansız 40 derecede çalıştırıyorum.
Kasanız nedir?
Böyle bir kasa markasını bilmiyorum.
Masaüstü olunca soğutmak daha kolay oluyor. Benim bilgisayar hele ultrabook olduğu için soğutma oldukça zor (laptop soğutucu olmasına rağmen). Fabrika ayarında 70 dereceye kısıtlanmış durumda ama böyle olunca 1500 Mhz yerine 300 Mhz'ta çalışmaya başlıyor ve oyun performansı inanılmaz düşüyor.Hocam 90 derecede nasıl bilgisayar çalıştırmaya cesaret edebildiniz, yangın çıkmadığına dua edin.
Sorun görünmüyor.Zaten öyle ayarlı şu anda.
Aynı kasa bende de var ön taraf mesh. Kasa adı Game Garaj Pollux.Kasanın ismini yazarsanız daha detaylı bakabilirim kasanın hava akımı kalitesine. Fakat görselden anladığım üzere ön panelde cam veya cama benzer, hava geçirgenliği olmayan sert bir malzeme kullanılmış. Öndeki 3 fanınız bu yüzden kasa içine bol temiz hava aktaramıyor. Hatta orta kısımdaki fanın hiçbir işlevi yok.
Ekran kartınız 60 dereceye gelince fan çalıştırıyor belli ki. Manual fan curve ayarlarsanız boşta da 35-40 derecelerde seyreder.Zaten öyle ayarlı şu anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.