GTX 1650 boşta 50 derece

Dosya Ekleri

• s.png
    s.png
    270,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Hocam 90 derecede nasıl bilgisayar çalıştırmaya cesaret edebildiniz, yangın çıkmadığına dua edin.
Masaüstü olunca soğutmak daha kolay oluyor. Benim bilgisayar hele ultrabook olduğu için soğutma oldukça zor (laptop soğutucu olmasına rağmen). Fabrika ayarında 70 dereceye kısıtlanmış durumda ama böyle olunca 1500 Mhz yerine 300 Mhz'ta çalışmaya başlıyor ve oyun performansı inanılmaz düşüyor.

Limiti 90 dereceye çekip Mhz grafiğini düz yaptım (bir nevi undervolt), biraz işe yaramışa benziyor. 85 dereceye düşürmeyi başardım tam performansta. 3DMark ile testler yapmaya, Asus GPU Tweak'te ayarları düzenlemeye devam...

Kasanın ismini yazarsanız daha detaylı bakabilirim kasanın hava akımı kalitesine. Fakat görselden anladığım üzere ön panelde cam veya cama benzer, hava geçirgenliği olmayan sert bir malzeme kullanılmış. Öndeki 3 fanınız bu yüzden kasa içine bol temiz hava aktaramıyor. Hatta orta kısımdaki fanın hiçbir işlevi yok.
Aynı kasa bende de var ön taraf mesh. Kasa adı Game Garaj Pollux.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı