Bilgisayarım laptop olduğu için ekran kartım GTX1650 Mobile oluyor değil mi?
Evet ama o siteye güvenmeyin neredeyse hiçbir sonucu doğru değil.
Bilgisayarım laptop olduğu için ekran kartım GTX1650 Mobile oluyor değil mi?
dediğine katılıyorum ama en düşük gtx 780 3 gb istiyor zaten o durumda bile açması gerekir rdr2 en az gtx 770 2 gb istemesine rağmen ultra med karışık ayarlarda 35-45 fps alıyorum arada bir kalabalıkta drop yemem dışında bir sıkıntı olmadı zaten rdr2 pc optimizasyonu sıkıntılı bir oyun ona rağmen iyi fps aldığımı düşünüyorum.Evet ama o siteye güvenmeyin neredeyse hiçbir sonucu doğru değil.
Yüklediniz mi hocam oyunu? Kaç fps alıyorsunuz?Evet ama o siteye güvenmeyin neredeyse hiçbir sonucu doğru değil.
Yüklediniz mi hocam oyunu? Kaç FPS alıyorsunuz?
Memnun musun bu seviyeden oynanabilecek durumda mıMedium 30 32 FPS arası, Low 36 40 arası bazen 45 50'lere de çıkıyor ama çatışmalarda yoğun mekanlarda 36'lara düşüyor. Oynanabilirlik açısından Low-med ortaya karışık yapıp oynanabilir. Optimizasyon gelirse çok güzel olur mediumda oynanabilecek seviyeye gelebilir.
Hocam Dual ram alırsam FPS 3 4 artar gibi duruyor. O zaman hem PC rahatlar hem ben rahatlarım. Yani şuanda oynanabilir ama yer yer 30 a bile düşüyor.Memnun musun bu seviyeden oynanabilecek durumda mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.