GTX 1650 ekran kartında pin girişi yok

Bana ekstra güç kaynağına ihtiyaç duymayan ekran kartını bul o zaman bende senin bu saçma yorumuna inanayım ama güncel bir ekran kartı olacak.

MSI GeForce GTX1650 SUPER VENTUS XS OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Fotoğrafları iyi incele dostum ve üslupunu temiz tut lütfen.
Ama bu modelde güç girişi mevcut 6 pinlik ne saçmalıyorsunuz.

Demek ki pinsiz versiyonu da varmış.

Dosya Ekleri

• 2D2AE3A9-96B2-4001-BEDA-81B5A7A34E14.png
    2D2AE3A9-96B2-4001-BEDA-81B5A7A34E14.png
    233,1 KB · Görüntüleme: 102
  • 296B61E7-EAD1-4A91-A36B-3023A7ACF97F.jpeg
    296B61E7-EAD1-4A91-A36B-3023A7ACF97F.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir göz doktoruna gitmenizi öneririm.

Üsteki kartın güç beslemsi var görsele dikkatli bakınız asıl siz.

Bilip bileden konuşmayı ne kadar iyi biliyorsunuz daha dediğiniz ekran kartının ne olup olmadığını bilmiyorsunuz daha dün ekran kartının ne olup olmadını öğrenip burada yalan yanlış şeyler konuşma.

Bunun gibi hiçbir şey bilmeyip sadece konuşmak için konuşan insanlar olur hayatta napacaksın yani bunlara da öğretmek lazım ama kafalarındakini kullanamıyorlar.

7F13839E-76E5-4C76-A2F4-9A2E3730C704.png

Sağ üste iyi bakın sadece. Attığım kartta olabilir oda karanlık olduğu için göremedim ama bu fotoğrafa iyi bakabilirsin sağ üst tamamiyle boş. Bu kartlar PCI-e slotundan beslenebiliyor ek güce gerek kalmayabiliyor.
Paylaştığın ekran kartında güç girişi var.

Karanlık olduğundan görmedim pardon. Son attığım kartta yok ama ona bakabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1312069

Sağ üste iyi bakın sadece. Attığım kartta olabilir oda karanlık olduğu için göremedim ama bu fotoğrafa iyi bakabilirsin sağ üst tamamiyle boş. Bu kartlar PCI-e slotundan beslenebiliyor ek güce gerek kalmayabiliyor.

Karanlık olduğundan görmedim pardon. Son attığım kartta yok ama ona bakabilirsiniz.

Üstteki paylaştığım 1.görslilde göremiyorsunuz galiba 1.görselle bu ekran kartı aynı bakın güç beslemeside mevcut.
Eki Görüntüle 1312069

Boşa sıkmayın lütfen.

Üstteki paylaştığım 1.görslilde göremiyorsunuz galiba 1.görselle bu ekran kartı aynı bakın güç beslemeside mevcut.
Demek ki kartın güç beslemesi olmayan sürümleri de varmış değil mi? Demek ki arkadaşın ki beslemesiz. GTX 1650’lerde besleme olmadan rahat çalışıyorsa arkadaş dolandırılmamış oluyor. Tam bilmeden agresif şekilde konuşuyorsunuz. Hem o karttan bilerek pinleri sökselerdi kart açılmazdı.

Demek ki kartın güç beslemesi olmayan sürümleri de varmış değil mi? Demek ki arkadaşın ki beslemesiz. GTX 1650'lerde besleme olmadan rahat çalışıyorsa arkadaş dolandırılmamış oluyor. Tam bilmeden agresif şekilde konuşuyorsunuz. Hem o karttan bilerek pinleri sökselerdi kart açılmazdı.

Ekran kartının yük altına girince düşük performans vermesi dışında sıkıntı yok ama lakin çok sık drop yiyor ve tam performans alamıyorsa dolandırılmıştır ve de ayrıca yurt dışından çoğu alınan ürüler bozuk veya hatalı satıyor garanti kapsamına veya değişim yapmadıkları için arkadaş dandik yani kötü bir e ticaret sitesinden aldıysa dolandırılma ihtimali yüksek.
Merhaba,
Arkadaşlar birkaç hafta önce ekran kartı satın aldım. ( ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 O4GD6 Gaming ) normalde bu model kart 6 pin girişli olması gerekiyor ama elimdeki kartta bulunmuyor, araştırdım ama tam olarak nedenini bulamadım, kart sorunsuz çalışıyor merak ettiğim tek şey tüm siteler bu modelde 6 pin girişi var diyor benim karta o zaman neden yok? Acaba bu markanın pinsiz modeli varda ben mi bilmiyorum...🙂

Performans testlerini 👀👀 bekliyorum ayrıca paylaşırsanız harika olur.

Ekran kartının yük altına girince düşük performans vermesi dışında sıkıntı yok ama lakin çok sık drop yiyor ve tam performans alamıyorsa dolandırılmıştır ve de ayrıca yurt dışından çoğu alınan ürüler bozuk veya hatalı satıyor garanti kapsamına veya değişim yapmadıkları için arkadaş dandik yani kötü bir e ticaret sitesinden aldıysa dolandırılma ihtimali yüksek.

Akrabası tarafından elden aldıysa? Ya da Amazon'dan Almanya gibi Avrupa ülkelerinden getirdiyse? Oyuncak almıyor yani öyle hıp diye bir özelliğinin eksik olması çok ama çok düşük ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı