GTX 1650 ekran kartında pin girişi yok

Zaten normal bir ev kullanıcısı olarak oyunlarda grafik yükseltmeniz bile yeterlidir anlamak için.
Böyle bir işlem yapmanızı önermem. İşin mühendisi vs. değilim ancak fazla güç aldığında kartınızın sigortaları belki* sıkıntı çıkarabilir veya yüksek sıcaklıklara çıkabilirsiniz.

@Dom @LFlame @Emperor4231
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim, dolandırıldığımı falan düşünmüyorum aslında EBay'dan satın aldım Almanya'dan kuzenim aracılığı ile geldi ürün.

Kartın kaldırabileceği güncel oyunları vermesi gereken FPS değerinde oynayabildiğimi düşünüyorum, veya yanılıyorum. Kart seri numarası ASUS'a kayıtlı, modeli ve 3 yıl garantisi görülüyor.

Merak ettiğim durum şu; araştırdım kadarıyla bu modelin hepsi pinli ama benim cihazda yok bunun nedeni ne olabilir? Dediğiniz gibi güncelleme getirip gereksiz duydukları için yeni kartları pinsizmi bastılar acaba ya da daha ekonomik olsun diye özelliğini mi zayıflattılar.

FurMark testini ve MHz değerlerini paylaşıyorum.

@Dom @LFlame @Emperor4231
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim, dolandırıldığımı falan düşünmüyorum aslında EBay'dan satın aldım Almanya'dan kuzenim aracılığı ile geldi ürün.

Kartın kaldırabileceği güncel oyunları vermesi gereken FPS değerinde oynayabildiğimi düşünüyorum, veya yanılıyorum. Kart seri numarası ASUS'a kayıtlı, modeli ve 3 yıl garantisi görülüyor.

Merak ettiğim durum şu; araştırdım kadarıyla bu modelin hepsi pinli ama benim cihazda yok bunun nedeni ne olabilir? Dediğiniz gibi güncelleme getirip gereksiz duydukları için yeni kartları pinsizmi bastılar acaba ya da daha ekonomik olsun diye özelliğini mi zayıflattılar.

FurMark testini ve MHz değerlerini paylaşıyorum.

Konuyu hortlatmış olacağım ama aynı kart bende de var. Nisanda hazır sistem olarak almıştım ve hiç bakmamıştım. Geçen gün elektrikler kesilmişti ve güç kablosu yanmıştı. Ona bakarken ekran kartını çıkarırken fark ettim pinsiz olduğunu. Herhalde GDDR6 modellerde yenilik getirmişlerdir diye çok umursamadım. Bugün araştırırken konuyu gördüm acaba normal değil mi diye düşündüm. Bir sıkıntı oldu mu ya da yük altındayken sıkıntı çıkardı mı? Bende olmadı çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı