GTX 1650 FiveM düşük GPU kullanım

KrinzyNyks

Centipat
Daha fazla  
RAM
2X Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16
SSD veya HDD modeli
Toshiba-RC500
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
R3 3200G
Merhaba, aktif bir FiveM oyuncusuyum. Uzunca bir süre ara vermiştim(bu sürede bu ekran kartını aldım) FiveM içerisinde MSI Afterburner değerlerinde CPU genellikle %100-90 arası GPU kullanımı ise %50-40 gibi komik oranlarda. YouTube üzerinden birçok ayar videosu izledim fakat hiçbirisi işime yaramadı, FPS'imi düşürdü. Oyunu düşük ayarlarda oynadığımda aşırı drop alıyorum yüksek ayarlara çektiğimde de 40-50 FPS ama çok az drop yiyorum. Forum üzerinde çözümü bulunmuş bir konu bulamadım sizce ayarlarım darboğaz yaşamamak için nasıl olmalı?

Diriverlerin güncel mi?
Ve anladığım kadarıya işlemciniz APU ve sisteminiz şu anda APU kullanıyor olabilir bunun için işlemci sürücülerini sil ve ekran kartı dirverlerini ve işlemci sürücülerini yeniden yükle.

Diriverlerin güncel mi?
Ve anladığım kadarıya işlemciniz APU ve sisteminiz şu anda APU kullanıyor olabilir bunun için işlemci sürücülerini sil ve ekran kartı dirverlerini ve işlemci sürücülerini yeniden yükle.

Sürücülerim güncel ve APU kartı kullanmıyorum Windows içindeki her yerde 1650 yazıyor.

Oyun ekran kartı yerine işlemcinin APU sunu kullanıyor olabilir bunun için Windows tuşuna bas arama kutusuna
1 Grafik ayarları > 2 Göz at > 3 Göz at penceresinde bulup eklediğiniz uygulama aşağıda listelenecektir >4 FiveM'i bul (Fivem ve GTA 5)> 5 NVIDIA grafik işlemciyi seçin bitti

Oyun ekran kartı yerine işlemcinin APU sunu kullanıyor olabilir bunun için Windows tuşuna bas arama kutusuna.
1 grafik ayarları > 2 göz at > 3 göz at penceresinde bulup eklediğiniz uygulama aşağıda listelenecektir >4 FiveM'i bul (FiveM ve GTA 5)> 5 NVIDIA grafik işlemciyi seçin bitti

Dostum yukarıda da belirttiğim gibi APU bir sistemim var fakat o ekran kartını kullanmayı bırak bilgisayarımın hiçbir yerinde adı dahil geçmiyor sadece fiziksel olarak orada var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı