Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #1 RTX oynanabilir mi Minecraft'ta? GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
RTX oynanabilir mi Minecraft'ta? GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 14 Temmuz 2020 #2 Ray Tracing özelliği RTX ekran kartlarında var. Yazılımsal olarak Ray Tracing'i açmayı becersen bile performansın çok düşük olacak. Artı 0 Eksi
Ray Tracing özelliği RTX ekran kartlarında var. Yazılımsal olarak Ray Tracing'i açmayı becersen bile performansın çok düşük olacak.
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 14 Temmuz 2020 #3 Oynatması için en az RTX 2060'a sahip olmanız lazım. GTX'de RTX teknolojisi olamaz. Yani oynatmaz. Artı 0 Eksi
orcuner Femtopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 17 14 Temmuz 2020 #4 Rtx acarsın ama fps kaç olur bilemem. Artı 0 Eksi
Lonir Centipat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 111 14 Temmuz 2020 #5 RTX Teknolojisi GTX 1660 ve üstü kartlara geldi maalesef oynayamazsınız. Oynasaydınız bile çok düşük değerler alırdınız. Artı 0 Eksi
RTX Teknolojisi GTX 1660 ve üstü kartlara geldi maalesef oynayamazsınız. Oynasaydınız bile çok düşük değerler alırdınız.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 14 Temmuz 2020 #6 Oynamayı başarsanız bile alacağınız performans RTX serisi kadar olamayacak. Artı 0 Eksi
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 31 Ağustos 2020 #7 Lonir dedi: RTX Teknolojisi GTX 1660 ve üstü kartlara geldi maalesef oynayamazsınız. Oynasaydınız bile çok düşük değerler alırdınız. Genişletmek için tıkla... 1660'da var mı? Nasıl açılıyor? Ben RTX Ekran kartlarında var diye biliyordum. Artı 0 Eksi
Lonir dedi: RTX Teknolojisi GTX 1660 ve üstü kartlara geldi maalesef oynayamazsınız. Oynasaydınız bile çok düşük değerler alırdınız. Genişletmek için tıkla... 1660'da var mı? Nasıl açılıyor? Ben RTX Ekran kartlarında var diye biliyordum.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #8 Mehmet Yay dedi: 1660'da var mı? Nasıl açılıyor? Ben RTX Ekran kartlarında var diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... RTX ekran kartları RTX için optimize edildiği için onu kullanıyorlar. Ama sen 1660+ ekran kartlarında açabilirsin. Artı 0 Eksi
Mehmet Yay dedi: 1660'da var mı? Nasıl açılıyor? Ben RTX Ekran kartlarında var diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... RTX ekran kartları RTX için optimize edildiği için onu kullanıyorlar. Ama sen 1660+ ekran kartlarında açabilirsin.
Damda DAMD2 T800 Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 781 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne ise o 31 Ağustos 2020 #9 O kartta RAYTRACING yok. RTX serisinde var. Artı 0 Eksi
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #10 Damda DAMD2 T800 dedi: O kartta RAYTRACING yok. RTX serisinde var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Damda DAMD2 T800 dedi: O kartta RAYTRACING yok. RTX serisinde var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et