Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #1 RTX oynanabilir mi Minecraft'ta? GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
RTX oynanabilir mi Minecraft'ta? GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
Damda DAMD2 T800 Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 781 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne ise o 31 Ağustos 2020 #11 mustaine dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video troll olabilir. İlk defa görüyorum. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video troll olabilir. İlk defa görüyorum.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #12 Damda DAMD2 T800 dedi: Bu video troll olabilir. İlk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatıyorum. RTX optimize edilmiş kart serisi. Diğerleriyle de mümkün! Edit: Her oyun için zaten açılmıyor. Mesela Quake’de GTX ile açamazsın. Artı 0 Eksi
Damda DAMD2 T800 dedi: Bu video troll olabilir. İlk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatıyorum. RTX optimize edilmiş kart serisi. Diğerleriyle de mümkün! Edit: Her oyun için zaten açılmıyor. Mesela Quake’de GTX ile açamazsın.
Damda DAMD2 T800 Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 781 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne ise o 31 Ağustos 2020 #13 mustaine dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatıyorum. RTX optimize edilmiş kart serisi. Diğerleriyle de mümkün! Genişletmek için tıkla... 16XX serisinde DLSS var mı? DLSS yoksa 30FPS falan oynatır RT açık. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatıyorum. RTX optimize edilmiş kart serisi. Diğerleriyle de mümkün! Genişletmek için tıkla... 16XX serisinde DLSS var mı? DLSS yoksa 30FPS falan oynatır RT açık.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #14 Damda DAMD2 T800 dedi: 16XX serisinde DLSS var mı? DLSS yoksa 30FPS falan oynatır RT açık. Genişletmek için tıkla... DLSS yok. Ancak Metro Exodus ile 50 FPS ile high oynayan gördüm RTX ile. Attığım videoda var. Artı 0 Eksi
Damda DAMD2 T800 dedi: 16XX serisinde DLSS var mı? DLSS yoksa 30FPS falan oynatır RT açık. Genişletmek için tıkla... DLSS yok. Ancak Metro Exodus ile 50 FPS ile high oynayan gördüm RTX ile. Attığım videoda var.