GTX 1650 marka ve model önerisi

Weeping Angel

Hectopat

Yukarıdaki modellerden birini almayı düşünüyordum fakat forumda AMD kartlar için o kadar kötü yorum, şikayet var ki gözüm korktu. Bu kart için fiyatının pahalı olması dışında bir tane bile kötü yorum okumadım. AMD alıp riske girmek istemiyorum.

Maks 1200 TL gibi bir fiyata hangi siteden ve hangi modelini alabilirim?
Ben şu an araştırıyorum ama eğer bildiğiniz bir indirim varsa yoruma yazarsanız sevinirim.

Yilbaşında bilgisayar bileşenlerinde bir indirim olabilir mi? Yılbaşını bekleyebilirim eğer olacaksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650 alınmaz onun yerine GTX 1650 Super düşün.

1240₺.

İndirimlerde daha iyi modellerde alınabilir.

Nvidia alırken tekrar düşünün, tekrar düşünmeniz için size bu videoyu bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2018'de, insanlar RX 580 ile 1060'ı kıyaslarken şimdi RX 570 ile 1060 kıyaslanmakta. RX 580 ise 1070'e çoğu oyunda çok yakın, bazı oyunlarda kafa kafaya.

Uzun zamandır Rx serisinden almayı planlıyordum ama çok sorunlu kartlar. Tabi sıkıntısız çalışma ihtimali de var ama ama hiç risk almadan Nvidia tercih ediyorum. Benim yeterli performansı var.
Ayrıca Super modeli Rx 580 ile yarışır hatta bazı oyunlarda önüne bile geçiyor.

Nvidia alırken tekrar düşünün, tekrar düşünmeniz için size bu videoyu bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2018'de, insanlar RX 580 ile 1060'ı kıyaslarken şimdi RX 570 ile 1060 kıyaslanmakta. RX 580 ise 1070'e çoğu oyunda çok yakın, bazı oyunlarda kafa kafaya.

RX 570 adamdır.
Uzun zamandır Rx serisinden almayı planlıyordum ama çok sorunlu kartlar. Tabi sıkıntısız çalışma ihtimali de var ama ama hiç risk almadan Nvidia tercih ediyorum. Benim yeterli performansı var.
Ayrıca Super modeli Rx 580 ile yarışır hatta bazı oyunlarda önüne bile geçiyor.
Sorunlu kartlar mı :D gülesim geldi ya :D paran varsa Nvidia al ama AMD ye de laf atma.

Güç tüketimi de Rx 570'in bile yarısı neredeyse.
Güç tüketimi daha az dolayısıyla daha az ısınan bir kart ve overclock potansiyeli yüksek bir kart.
Gtx 1650 Super son kararım oldu artık hangi modelini almalıyım onu araştırıyorum.

Bu arada işlemcin ne ?

Bu arada işlemcin ne ?
Ryzen 5 1600 12nm.
Bu arada yazmadım sanırım ekran kartı n11'den olmalı. Yine de teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı